P (at) tch antenu IE3D

S

svarun

Guest
Hi all,
Es esmu imitē ap @ tch (Sorry for @ bet p @ tch ir automātiski kļūst tulkots noteikt!) Antenu IE3D.I nosaka p @ tch lai resonate 26 GHz un AEC ir iespējota.Kad es modelētiem tas bija resonating 26.275 GHz (vismaz S11 ir mans lūgums rezonanse). Tāpēc es papildina vēl viens mazs metāla taisnstūris (tā divi četrstūri tagad ir kopīga mala) līdz p @ tch lai rezonanses līdz 26 GHZ.It strādāja labi. Tagad, kad es izvēlējās divus taisnstūrus un apvienojās tiem izveidojot vienu tuvējo p @ tch (ASV Edit-> ASV Būla operā -> Savienība / Apvienot) un tad es modelētām, min S11 maiņās līdz aptuveni 26,3 GHz.ja p (at) tch izmēri ir pati Kāpēc tas ir?Mans minējums ir, ka tas ir saistīts ar meshing jo vairāk virsotnes atrodas pirmajā gadījumā.Kuriem viens ir vairāk accurate.Should es atslēgt AEC un noteikt malas šūnās manuāli?
.Basically I want to see whether the feed radiation is contaminating the pattern due to the p(at)tch.

Arī Jian, ja Jums ir lasījumā šo, jūs varat lūdzu mest daži vairāk gaismas uz "Kalkulatori starojumu daļas struktūru."
Būtībā es vēlos redzēt, vai barība starojumu piesārņojot modelis, jo p (at) tch.

.

Es saprotu, ka nav iespējams atdalīt no barības radiācijas un p (at) tch starojums kā lauki, jo abas ir savstarpēji coupled.Hence kā man vajadzētu izmantot šo funkciju "modeli izvēlēts šūnām tikai".Ja es pēc tam apskatīt aksiālo attiecību kā labāk tāmi traucējums, ko radījuši barības radiāciju?Paldies par lasījumā šo ilgi post.-Arun
Pēdējo reizi laboja svarun gada 15 Aug 2004 05:55; rediģēts 1 reizi kopā

Kā barības modelēta jūsu projektā?

Tā vietā, neraizējoties par starojumu no barības, jums vajadzētu pievērst uzmanību precizitāti ieejas pretestība.Ja dizainparaugs ir rezonanses pie 26GHz, un IE3D jums 27.5G, tad kaut kas ir nepareizi ar Jūsu iestatījumu.Es negribētu sākt sodīt melodija to (pievienot nelielu plāksteris uc) ar šādu lielu discrepency.

Par starpību 26.3GHz vs 26GHz: 1) apvienojas divas taisnstūra nedrīkst ietekmēt rezultātu, ja linuma acs paliek tas pats; 2) Edge Šūnu noteikti vajadzētu izmantot, 3) jums vajadzētu sākt no rupjiem acs un uzlabot acu sytematically lai aplūkotu konverģenci rezonanses frekvenci, mans minējums ir, ka ne 26,3 ne 26GHz ir pēdējā atbilde.

Īsumā starojuma barība nav iemesls jūsu problēmu.

Hi Loucy,I have corrected it in my post now.I am using the microstrip feed with the port as "Advanced extension scheme " with 5 cells on the de-embedding arm.I am getting an S11 of -33 dB which I think is a good match.The design formulae as you know are either emperical or based on many approximations.

Paldies par jūsu atbildi. Pirmkārt atvainojos par kļūdu post.A 26 ir samazinājies no somewhere.It tika resonating pie 26,275 GHz, nevis 27,5 GHz ir.
Es labots to manu pastu now.I am izmantojot microstrip barībai ar "ostas kā" Advanced pagarinājums sistēma ar 5 šūnas de-Iekļaujot arm.I esmu kļūst S11 par -33 dB, kas, manuprāt, ir labs match.The dizains formulas, kā jūs zināt, ir vai nu empīriskas, vai, pamatojoties uz daudziem tuvinājumus.(Balanis un citas grāmatas).Viņi Jums var sniegt tikai norādes par dimensions.Hence naudas tuning.Infact pat IE3D rokasgrāmata sniedz arī optimāla piemērs (SEC 5,12, elektromagnētiskā Tuning simulācijas). Līdz ar to es lietoju tuning.I apskatīsim Z11 kā jūs sugested par rezonanses.

-Arun

svarun rakstīja:

Hi Loucy,

I have corrected it in my post now.I am using the microstrip feed with the port as "Advanced extension scheme " with 5 cells on the de-embedding arm.I am getting an S11 of -33 dB which I think is a good match.The design formulae as you know are either emperical or based on many approximations.
Paldies par jūsu atbildi. Pirmkārt atvainojos par kļūdu post.A 26 ir samazinājies no somewhere.It tika resonating pie 26,275 GHz, nevis 27,5 GHz ir.
Es labots to manu pastu now.I am izmantojot microstrip barībai ar kā "Advanced pagarinājums shēma" ostas ar 5 šūnas de-Iekļaujot arm.I esmu kļūst S11 par -33 dB, kas, manuprāt, ir labs match.The dizains formulas, kā jūs zināt, ir vai nu empīriskas, vai, pamatojoties uz daudziem tuvinājumus.
(Balanis un citas grāmatas).
Viņi Jums var sniegt tikai norādes par dimensions.Hence naudas tuning.Infact pat IE3D rokasgrāmata sniedz arī optimāla piemērs (SEC 5,12, elektromagnētiskā Tuning simulācijas). Līdz ar to es lietoju tuning.I apskatīsim Z11 kā jūs sugested par rezonanses.-Arun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back