pārvietojas displeju, izmantojot pic un 5x7 rezultātā matrica

S

soinarose

Guest
hi, var kāds man palīdzēt veidot kustīgu displeju, izmantojot PIC 16F877 un četri 5x7 rezultātā matrica c (MikroC) Pateikties Jums Soina

Pievienot savu aparatūru informāciju (shematisks)

Es mēģināju ieviest ckt, lai ritinātu ziņu kā apmācībai Proteus un Mikroc. i izdevies iegūt produkciju .. kāds var ievietot darba shematisks ar PIC16F877 un 5x7 matricu rezultātā ar c kodu .. Paldies jau iepriekš

Es mēģināju parādīt vienu alfabēta izmantojot 5x7 matricu pic un 74hs595 maiņu reģistrā. kods ir rakstīts Mikro c. pls help me, lai parādītu pareizi.

Es centos parādīt vienā alfabētā, izmantojot 5x7 matricu pic un 74hs595 maiņu reģistrā. kods ir rakstīts Mikro c. pls help me, lai parādītu pareizi
Jūs esat izmantojis gan mikroshēmas, kā 74Hs595.?, es šaubos, tas strādās. Jums vajadzētu izmantot vienu 74LS138 kā dekoders rindas un pāreju reģistru 74LS164/74LS595 braukšanas kolonnas. cita lieta, jums tikko minēju pulksteni = 1, pulksteni = jūsu C kodu, 0, bet es nevarēju atrast, kas pin jūs izmantojat kā pulksteni. Jūsu C kodu, jums vajadzētu mēģināt nosūtīt katram bitu rakstzīmju datus un nosūtītu impulsu ar pāreju reģistrā. un rindas ir skenēta nepārtraukti. tad, kad rindas slejas pāri atbilst attiecīgajā LED spīd. ceru, ka tas palīdz mazliet.

Thank u par ur atbildi .. pulkstenis ir noteikts pin PIN_B0 .. i coudnt darba maiņā reģistrēties pic. kas liek ir orderless .. ja u HAV jebkādas shematisks n kods, var u pēc tā .. Es gribu, lai ritinātu no labās uz tekstu no kreisās, izmantojot četras, 5x7 rezultātā matrica ar palīdzību 16F877 PIC. Es zinu tikai C valoda (MPLAB, Mikroc)

i got šķīdums ritināšana ziņojumu ar PIC6F877 un 5x7 rezultātā matrica .. ZR im strādā, lai ritinātu ziņu četriem, 5x7 matricu, kodu ir uzrakstīts MPLAB IDE, un atveido Proteus šeit im pievienojot savu darbu .. thanks a lot, lai visiem

I guess Jūs esat pareizā ceļa. Nu Proteus simulācijas ir OK, bet jūs esat darījuši prototipu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back