pārveides negatīvo reālo skaitļu ............

P

pinkyvidya

Guest
Kāds lūdzu man palīdzēt, pārvēršot negatīvās reāls skaitlis, kam ir abas veselam skaitlim, un daļskaitļa daļu bināro un man pateikt metodi, lai vairotos reālu pastāvīgu ar negatīvu daļskaitlis binārā .... i nepieciešams konversijas fiksētu punktu formātā ... .. paldies jau iepriekš ..... Attiecībā uz, piemēram: 1: kā pārvērst -3,675 uz 2 binārs: vairoties 34 un bināro -0,75

Viens veids ir pārvērst to peldošā komata notācija. Tad jums ir mantisa (parakstījis vai nē), un eksponents. Convert mantissas uz pozitīviem skaitļiem un saglabāt izsekot signālus. Tad jūs varat pavairot mantissas un darbu exponents, lai saņemtu savu rezultātu. Visbeidzot, aprēķināt galīgo apzīmējumu. Jūsu rezultāti būs peldošā punkta formātu. Jūs varat strādāt par tiem, lai atjaunotu tos tādā bināro skaitīšanas sistēmu (ar dažiem truncation), ja vēlaties. Šis uzdevums ir ļoti viegli veikt, ja jūs izmantojat C kompilatoru. Viss, kas Jums nepieciešams, ir paziņot jūsu mainīgie kā "peldēt", un gala rezultāts kā "int". Regards

Paldies par atbildi .... bet man ir nepieciešams konversijas fiksētas formātā, jo es esmu darba ar fiksēta izmēra .... arī man ir nepieciešams zināt, kā izmantot verilog to pārstāv ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back