pārvērst VHDL uz C, kā pārvērst

G

ggniy

Guest
hi ppl! Vai kāds NoE kā pārvērst VHDL uz C? coz es esmu par VHDL kods, bet im izmantojot microblaze manā projektā, tāpēc man ir nepieciešams likt C kodu tajā. thanx!

Es domāju, ka jums ir grūti! Jūs, iespējams, nav nepieciešams šo pārveidotāju. VHDL ir par projektēšana digitālo loģiku. Uz Xilinx ise darbarīki sintezēt savu VHDL un lejupielādēt to FPGA. MicroBlaze ir mikroprocesors kodols (rakstīts VHDL, bet kodētu jo tas ir patentēts), kas var arī sintezēt un laiž FPGA. MicroBlaze, tāpat kā citi mikroprocesori, izpilda savu unikālo mašīnu kodu. Jūs varat radīt MicroBlaze mašīnu kodu, apkopojot savu C kodu ar GNU C kompilatoru (GCC), kas ir iekļauts ar Xilinx EDK programmatūras paketes. Tad jūs glabājat MicroBlaze mašīnu kodu kādā ROM vai RAM, kas ir savienots ar MicroBlaze instrukciju autobusu.

ja Jums ir reffeing aparatūras paātrinātāju programmatūras, kas šķīdumā ublaze iebūvēto ir lietot FSL kanāli kas. mblaze tam var aizstāt IT'S c funkcijas ar aparatūras paātrinājumu funkciju, izmantojot FSL kanālus, un tādējādi palielinās reālā laika darbību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back