Pārstāvis / izplatītājs vēlējās Eiropā

S

sunyuan

Guest
Mēs ražotājs Ķīnā, kas ražo DC-DC konvertori un galvaniskās Isolators (izolētas raidītājs, pastiprinātājs) un izolētiem Signālu kondicionieri. Mēs šobrīd meklē pārdošanas partneriem Eiropā. Var kāds palīdzēt liecina daži pārdevēji kam var būt interese par šiem produktiem? Paldies par jūsu palīdzību. Ja Jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu: sunyuansales01@gmail.com Par mūsu produktu informāciju, apmeklējiet: www.szsunyuan.com

Hi žēl, es nevaru atvērt ur webside .. pls var u sūtīt man vairāk informāciju, lai: williossmann (at) web (dot) de paldies Willi

Hi Willi, Esmu nosūtīja katalogā jums. ;) Ceru, ka šis temats būs vairāk piesaistītu potenciālos partnerus. Es ļoti maz zinām par piegādātājiem Eiropā. Visi komentāri ir apsveicami!

Mēs meklējam piegādātājiem vai klientiem Eiropā, pasūtīt no mums. Paldies par šo iespēju, ļaujiet man iepazīstināt ar mums. Mēs esam elektronisko produktu piegādātājs Shenzhen City, Ķīna, kas ir strādājusi šajā jomā attiecībā uz 5 gadiem. Mēs pārdodam daudz dažādu elektronisko produktu, piemēram, MP3/MP4/MP5, Mobilais tālrunis, datoru aksesuāri, Spēļu konsoles un tā tālāk. "Vairāk pieņemamu cenu, augstākās kvalitātes, ātrāka piegāde, labāku pakalpojumu" ir mūsu princips. Vairāk pieņemama cena: mēs darīsim visu iespējamo, lai novērotu tirgū un sniegt modes tirgus cenu; Augstākā kvalitāte: mēs darīsim visu iespējamo, lai iegūtu ražotājam, kas piegādā produktus no visaugstākās kvalitātes, augstāka nekā citiem piegādātājiem; Ātrāka piegāde: mēs izmantojam gaisa pasta, eksprespasta, kas tikai izmaksas vairākas dienas, labāku pakalpojumu: mēs darīsim visu iespējamo, lai uzlabotu mūsu pakalpojumu labāk un labāk no klientu atsauksmes un ieteikumu. Laipni lūdzam sazināties ar mums un mēs ļoti novērtējam Jūsu ieteikumus mūsu mājas lapā, lai mēs varētu pilnveidot sevi un kalpot jums labāk. Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back