pārslēgšanas regulators izejas spriegums

Y

yassin.kraouch

Guest
kas pievienots attēls shematic no pārslēgšanas regulators, es šo no ražotāja lapas, produkcija ir 3V3, kāda ir pretestība, ka man vajadzētu mainīt, lai atveidotu 5V?

R1 attiecība R2 nosaka izejas spriegumu. Attiecībā uz 5V, jūs vēlaties, R1/R2 = 3,0486. Jebkura rezistenču tuvu ar šo kombināciju strādās labi, bet jums vajadzētu paturēt vērtībām diapazonā no 1K-100K.

Lai pievienotu diskusijā, jums arī nepieciešams nodrošināt, ka L1 aizrīties, ka datu lapu iesaka nav piesātina par jauno izejas sprieguma iestatījumu. Mani aprēķini liecina, ka ir nedaudz palielināta induktors strāvas maksimumu ar 5V izejas, salīdzinot ar 3.3V izejas (par vienādu ražošanas apjoma maksimālā slodze pašreizējais). Arī Vin_min vairs pieļaut, ka 4,4 V, tas ir buck topoloģiju. Regards

Lai pievienotu diskusijā, jums arī nepieciešams nodrošināt, ka L1 aizrīties, ka datu lapu iesaka nav piesātina par jauno izejas sprieguma iestatījumu. Mani aprēķini liecina, ka ir nedaudz palielināta induktors strāvas maksimumu ar 5V izejas, salīdzinot ar 3.3V izejas (par vienādu ražošanas apjoma maksimālā slodze pašreizējais). Arī Vin_min vairs pieļaut, ka 4,4 V, tas ir buck topoloģiju. Regards
Vin_min ka i WILLL izmantošana ir 12V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back