Pārslēgšanās starp LED'S ar FLOWCODEv4

2

2melnl

Guest
Sveiki, es esmu strādā pie projekta, kur es vēlos, lai pārslēgtos starp LED. Problēma ir tā, man nav tagad kaut ko par programmēšanu skolā mēs plānojam strādāt ar flowcode tādēļ, ja varbūt kāds var palīdzēt man, kas darbojas flowcode. Es domāju, ka cilvēki, kas ir plānoti vēl daži lietas, tā ir viegli tiem? Tas ir tas, kas I'ts jādara: Kad man jauda Led vajadzībām ir out. Kad es push 1 reizi uz slēdža LED1 jābūt ieslēgtai. Vēl par slēdža push Led 2 jābūt uz un LED1 out. Vēl push Led 3 ON, LED 1 & 2 off. Un vēl push visi LED jābūt out. Un tad sākt atkal sākumā. Zemāk ir tā shematisks: Man nav tagad, ja pastāv iespēja, ka kāds var uzrakstīt kodu flowcode? Ar cieņu, Koen

Es nesaprotu jūsu loģiku Jūs vēlaties, lai uzzinātu.. Bet jūs vēlaties kādam citam rakstīt to you. Download flowcode piemēriem. Un iemācīties, mēģinot to pats. Varbūt jums dos kļūdas, bet neatkarīgi no jums uzzināt, jūs nekad neaizmirsīšu!.

Flowcode ir diezgan viegli. Tāpat teica, mācību daži piemēri, un jūs saņemsiet pakārt par to. Flowcode cilvēki ir daudz mācību video par youtube, ka jūs varat apskatīt.

Hi, Problēma ir tā, I dont ir daudz laika, lai to izdarītu. Tieši tāpēc es askd, ja kāds varētu rakstīt to. Pēc tam, un tas strādā / vairāk laika availeble, I'am gatavojas, lai uzzinātu vairāk par flowcode. Un wil ievērot dažus piemērus. Paldies

Problēma ir tā, I dont ir daudz laika, lai to izdarītu
tad sākt agrāk, un sākt tagad.. turēt ubagošanā kāds rakstīt kodu jūs vienkārši kavējumiem neizbēgama.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back