Pāreja uz AVR32

M

MohammadElwakeel

Guest
Sveiki visiem,Man ir bijusi izmantojot AVR par apmēram 3 gadus zinu.Man bija domāt par pārejot uz AVR32.ikviens zina, kā uzsākt AVR32.kādi komplekts, pirkt, kā to EVK1100 vai EVK1101 vai NGW.vienā lūdzu man pateikt, vai tā ir tiešām vērts laiku tērēt šajā kontrolieris un kā stat.lūdzu man pastāstīt, kā sākt ātru un stright priekšu.pateicība

Čau

Vispirms jāsāk ar nokļūsim līdz Atmel interneta vietnē un ir apskatīt dokumentus.

Atkarībā no tā, cik jums varat iepazīties ar to AP7000 ierīcēm.
pilnīgi izplaucis ar MMU un atbalstu Linux image
utt, bet ne uz klāja, flash
uz klāja graphic kontrolieris utt.Good for darot PDA tāpat progr.

Jaunais UC3 ierīces ir labāk piemēroti native programmēšana
ierīcēm, ir 128 uz 512k uz klāja flash un n nice izplatīšanos saskarnes.

Par Avr32 studija instrumentus var downloads no Atmel mājas lapā (aptuveni 200Mbt)
Ja jums ir nepieciešama Linux BSP vēlaties lejupielādēt BSP, kā arī (ap 500Mbt)

Alltogether ļoti jauks ierīcēm.

Jūs dont nepieciešamību iegādāties STK1000 nokļūt notiekošo nelielajās dev komplekti ir pietiekami, lai notiek

Sveicieni
WB

čau

Man ir jautājums.var EVK1100 ko programmē, izmantojot USB bez ārējās detaļas vai man ir nepieciešams JTAG mkII, lai programma to.

Avery AVR tml ir ļoti sililar u var dot savu programmētājs pats, izmantojot paralēli port.download stk200/300 kabeļa savienojumu un programmu jūsu mikro sērijveidā.

čau

citu jautājumu, kas attiecas STK1000.kad es nopirkt 534 $ komplektu.Vai cenā ietilpst divi dēļi (māte klāja un meita kuģa), vai tas ir tikai par mātes kuģa.

Čau

Inclues partijas:

STK1000 sniedz pilnīgu AT32AP7000 attīstības vidē.Komplektā ir divas Ethernet porti, augstas kvalitātes QVGA LCD, skaļruņu, un savienotāji USART, PS / 2, VGA, un USB.A izplešanās header var izmantot prototipu.

A pre-instal Linux attēlu uz slēgtās 256 MB SD karte nodrošina, ka lietotājs var boot Linux un sākt programmu attīstība tieši pēc varas augšu.

STK1000 ir atbalstījusi arī AVR JTAGICE mkII.Vai nu ar GNU GCC vai IAR kompilatoru,
tad JTAGICE mkII atbalsta pamata Runtime kontroles un ierobežotu izsekot.

Par Vitra un Opella produktus no Ashling atbalsta nodrošināt augstas klases debugging iespējas kā, piemēram, ilgstošs izsekotu un SQA (programmatūras kvalitātes nodrošināšana).Plašs baltā grāmata ir pieejama www.ashling.com (PDF).
Pasūtīšana Kods: ATSTK1000PB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back