Pāreja USB 2.0 no pilnā sparā ātrdarbīgam

S

simce

Guest
Čau,
Es izlasīju nedaudz par USB2.0 standarta bet
es neesmu pārliecināts, ka es saprotu pareizi viena lieta.Nu, kā i uderstand, kad USB2.0 ierīce ir savienota ar USB2.0 uzņēmēja, tad Uzskaitot process iet ar pilnā sparā, un pēc tam ierīce paziņo in deskriptors, ka tā ir cappable apstrādes USB2.0 pārvedumiem.Tad uzņēmējas slēdži ātrums ātrdarbīgam (480kbs) un no šīs komunikācijai iet ar šo ātrumu.Vai es saprotu pareizi?

Mēs tagad nāk papildu jautājumu:
Vai ir iespējams šo scenārijs:
1.Kad ierīce (USB2.0) ir saistīta ar uzņēmējā (USB2.0), ierīce paziņo, ka FS komunikācija ir requred.
2.Uzskaitījums process iet smalkas un uzņēmējas un ierīces var sazināties ar FS.
3.Vēlāk, kad
es gribētu zināt, ja ir kāds veids, kā pārslēgšanās communcation ātrdarbīgam bez nepieciešamības uzsākt jaunu Uzskaitot process?

Paldies.

Čau,

vispirms, uzņēmēja jāspēj HS.pēc tam, kad ierīce, kas saistītas tā pārbaudīs pirmo, vai ierīce ir ātrgaitas iespējams, izmantojot elektriskās handshaking.tad gan ierīci un uzņēmējas pāriet uz HS mode un sākt deskriptors apmaiņu.ja HS vadītājs invalīdiem uzņēmēja puse paziņojumā veic FS.

ar laba vēlējumiem
guodong

Ciktāl es zinu pirmo reizi notiek ar FS līdz ierīce paziņo tās deskriptors, ka tā ir cappable liela ātruma un tad HS elektriskās rokasspiediena notiek.

Tas ir labs pamācību.Citāts:

Jūs paziņojums mēs neesam iekļauti ātruma identifikācijas High Speed režīmā.
Ātrgaitas ierīces sāksies ar savienojošām kā pilnu ātrumu ierīci (1.5k uz 3.3V).
Pēc tam, kad tas ir pievienots, tas do ātrgaitas čiepstēt laikā reset un izveidot ātrgaitas savienojumu, ja rumbā to atbalsta.
Ja ierīce darbojas ātrgaitas režīmā, tad pieturēt rezistors izņem līdzsvarot līniju.

Paldies par informāciju- Laba mikrokontrolleru Raksti --------

http://www.embedded-hardware.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back