[Pārcelts] RCD un MCB jautājumiem

N

neko_whisker

Guest
Hi, Vai tas ir pareizi, ka ir divu veidu aizsardzību katrā elektropreču vienība? RCD un MCD? Man lūdza palīdzēt aizvietot sabojāto elektriskās kontaktligzdas ir mans labs draugs mājās naktī. Pēc pārbaudes ar MCB un elektriskās kontaktligzdas, es izslēgta MCB, kas ir saistīts ar šo sabojāt elektriskās kontaktligzdas. Kāpēc RCD braucienu, kamēr es biju aizstājot izejas? Man izdevās nomainīt izejas throughtout aptumšošana, ka naktī ar lāpu. Jūsu palīdzība būs appreciated Clement

atvainojos par manu slikto angļu. tu teikt par circuit breaker veidu Residual Current Devices (RCD), ja mums ir noplūdes elektrisko tīklu, tad RCD var salūzt elektrību. Es domāju, ka vadu vai ierīce varbūt ir nedaudz noplūde uz zemes (mājas struktūra), kas laikā aizstāt.

Nr Tās ir atšķirīga katram mērķim. Tie ir salikti kopā vienā vienībā. Es domāju, ka ar MCB off, būs pietiekama, un droši nomainīt elektriskās kontaktligzdas. Live vads nebūtu dzīvs ar MCB off. Vai shorting neitrāls un zemējuma vads rada RCD paklupšanu? Tīkams

Kā tas nākas, nav atbildes? Es esmu nepareizajā vietā? Es domāju, ka kaut kas nav tik tuvu elektronika tiktu uzskatītas par off topic. Oh come on ..... ja jūs zināt, ātru atbildi, bet nedod, es būšu miris nākamajā dienā! Tīkams

[URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Residual-current_device"] RCD [/URL] [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Circuit_breaker"] MCB [/URL] Tas ir atkarīgs, ja MCB ir viena vai divu pole. Ja tā ir viena pole, tad tas būs tikai izslēdziet dzīvot. Tas var būt riskanta, ja jūs nezināt, dažiem, ka dzīvot un neitrālu ir pareizi otrādi. Neitrāls un zeme nebūt nav obligāti vienāds potenciāls - jūs varat saņemt dažus volti atšķirība. RCD nosaka atšķirības dzīves un neitrālā straumes. Mazs spriegums uz neitrāliem radīs pašreizējais, kad jūs pieskarties to. Ka pašreizējais nebūs saskaņotas ar pašu summu dzīvot tik tas būs ceļojums. Man ir pārvietots šo pavedienu, lai vairāk piemērota. "Off Topic", tērzēšana ir diskusijas ne par elektroniku, piemēram, "Ko mobilais tālrunis jūs izmantojat?" "Kas ir jūsu mīļākie filmu?" uc Cilvēki, kas šeit atbildēt elektronisko jautājumiem nav normāli izskatās tur. Keith.

Thanks Keith, Phew ... Manas kājas joprojām kicking dzīvi Clement

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post bija 16 : 05 ---------- </span></span>
Hi Keith, Tātad tas nozīmē everytime, es nekādas izmaiņas elektrisko tīklu, man ir jāiestata RCD off? Tīkams

Jā, ja MCBs ir tikai viena pole. Ja paskatās daļas numurs MCB, tad jums būtu jāspēj pārbaudīt, vai tas ir vienas vai divu pole, bet, ja rodas šaubas, nogalināt visu ekrānu, nevis sevi. Manā mājā Es esmu šīs bet tie ir tikai vienu polu. Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post bija 09:19 --- -------</span></span>
Starp citu, dubultā pole tiem "meklēt" dubultā pole: [URL = "http://uk.farnell.com/merlin-gerin/c60hd206/mcb -6a-2pole-type-d/dp/1421170 "] dubultā pole [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back