K
kievari
Guest
Sveiki, (administratora čeku) Es neesmu pārliecināts, vai šis amats ir pareizajā vietā, lūdzu pārvietojiet to, ja nepieciešams. Pēc daudz cīnās, lai CNC kuģa paredzēts Eagle, beidzot izdevās ar pārbaudes kuģa (liels paldies visiem forumiem internetā). Tagad pārejot uz kuģa es esmu gatavojas izmantot, kas ir 7 LM7809 piegādāt jaudu hobijs servo motori, es esmu saskārusies ar problēmu, kad Vias "un daļas un caurumiņi dažādos drill izmēru. Ja es pievienot urbi no maniem Vias "izmēra - kas ir 0.6mm - un ielādēt g-koda failu Mach3, tā mēģinās urbt visus, ti Vias, komponentiem par pads, caurumi un būs pārtraukums urbi 0,6 mm. Man vajag, lai varētu saņemt vienu no šiem jādara: 1. Daži, kā komanda ērglis padarīt visus VIaS un spilventiņi uc urbšanas izmēri vienāds (līdz 1mm man vajag) pirms auto maršrutu (Man ir zemes plakni definēts pārāk), vai 2. Get atsevišķu g-kods failu par atsevišķu urbumu slāņiem (piemēram, par VIaS, spilventiņi, caurumi), bet man nav atrast iespēju, lai es varētu izvēlēties g-kodu, kas saistīts ar slāni (PCB-GCODE ULP). Varētu kāds palīdzēt ar dažām idejām, ko labāk / vieglāk darīt, lūdzu?