D
dsjomo
Guest
Es zinu daudzus cilvēkus veikt Shaeffer un Lee's book kā Bībele, un visiem vienmēr izstrādā savus LNA saskaņā ar gala rezultātu Shaeffer ir liels atvasināšanas ---> Q = 4.
Tātad, šeit man ir daži jautājumi attiecībā uz visiem LNA dizainers, kurš veic Q = 4 kā noteikums īkšķis.
Šādu ainu parāda kopēja avota posms ar avota deģenerāciju, izejas trokšņa pašreizējā mēra Iout, avots pretestība ir Rs.
.
Un, LG un Ls ir dizains, lai resonate ar Cgs ar noteiktiem operāciju biežumu, un tie ir ideāli induktors, bet ωt * Ls nav vienāda ar Rs.Ievērojot šos nosacījumus, trokšņa faktors F vienāds ar F1,
Q1: Ja es LG ≠ Ls un es apmaiņas vērtību, VV un Ls, rezonanses frekvence ir nemainīga, bet, ja jaunos trokšņa faktors ir F2, kāda ir saistība starp F1 un F2?
(1) F1> F2
(2) F1 = F2
(3) F1 <F2
(4) Es nezinu precīzi, bet es esmu pārliecināts, ka F1 ≠ F2
Q2: Kamēr es iegūtu W un 4 L tranzistors ar = Q, tā ir laba trokšņu faktors.Bet, ja es gribu labāk troksni sniegumu, man
(1) Neiespējami!Jūs nevarat atrast labāku trokšņa faktors.
(2) palielināt jaudas izkliedes, saglabājot Q = 4 un ωt nemainīgs
(3) Samazinājums jaudas izkliedes, saglabājot Q = 4 un ωt nemainīgs
(4) Maina J, whle saglabājot ωt nemainīgs
Q3: Ja es nav lasīt grāmatu, es varētu izvēlēties Q = 2 vai Q = 8, ti, pusi vai divreiz Q vērtība, tas var izraisīt 1dB novirze uz NF (dB), ar tiem pašiem jaudas izkliedes, tūkstoš paldies par taupīšanu mani no šāda briesmīga kļūda.
(1) Jā
(2) Nr
Q4: Q = 4 ir iegūta saskaņā ar ieejas jauda atbilstības nosacījumu
(1) Jā!
(2) Nr!
(3) Tika iegūta no jaudas atbilstošā stāvoklī, taču to var extanded līdz trūka saskaņotības stāvokli.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu
Tātad, šeit man ir daži jautājumi attiecībā uz visiem LNA dizainers, kurš veic Q = 4 kā noteikums īkšķis.
Šādu ainu parāda kopēja avota posms ar avota deģenerāciju, izejas trokšņa pašreizējā mēra Iout, avots pretestība ir Rs.
.
Un, LG un Ls ir dizains, lai resonate ar Cgs ar noteiktiem operāciju biežumu, un tie ir ideāli induktors, bet ωt * Ls nav vienāda ar Rs.Ievērojot šos nosacījumus, trokšņa faktors F vienāds ar F1,
Q1: Ja es LG ≠ Ls un es apmaiņas vērtību, VV un Ls, rezonanses frekvence ir nemainīga, bet, ja jaunos trokšņa faktors ir F2, kāda ir saistība starp F1 un F2?
(1) F1> F2
(2) F1 = F2
(3) F1 <F2
(4) Es nezinu precīzi, bet es esmu pārliecināts, ka F1 ≠ F2
Q2: Kamēr es iegūtu W un 4 L tranzistors ar = Q, tā ir laba trokšņu faktors.Bet, ja es gribu labāk troksni sniegumu, man
(1) Neiespējami!Jūs nevarat atrast labāku trokšņa faktors.
(2) palielināt jaudas izkliedes, saglabājot Q = 4 un ωt nemainīgs
(3) Samazinājums jaudas izkliedes, saglabājot Q = 4 un ωt nemainīgs
(4) Maina J, whle saglabājot ωt nemainīgs
Q3: Ja es nav lasīt grāmatu, es varētu izvēlēties Q = 2 vai Q = 8, ti, pusi vai divreiz Q vērtība, tas var izraisīt 1dB novirze uz NF (dB), ar tiem pašiem jaudas izkliedes, tūkstoš paldies par taupīšanu mani no šāda briesmīga kļūda.
(1) Jā
(2) Nr
Q4: Q = 4 ir iegūta saskaņā ar ieejas jauda atbilstības nosacījumu
(1) Jā!
(2) Nr!
(3) Tika iegūta no jaudas atbilstošā stāvoklī, taču to var extanded līdz trūka saskaņotības stāvokli.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu