Pārbaudes Arhitektūra Mikrokontrolieri izmantojot VMM

J

jeevs

Guest
Hi All,

Lielākā daļa no pašreizējās vides klāt pārbaudītu mikro kontrolieri ir vērsti ASM pamatojas one.Where pārbaudes veic, pamatojoties uz tiešu testcases iezīmēm katram functionality.I vēlētos atbrīvoties no ASM balstīta vide, lietojot sistēmas Verilog un VMM . Izmanto pieejamās metodes, piemēram, ierobežo izlases pamatā, man ir jāpierāda, ka jaunā ir pieejams, ir labākā situācijā nekā tradicionālā vērsti testcases metodi.

Man vajadzīga palīdzība, lai izveidotu pārbaudi architecture.As esmu sācis papīra darbu šeit man ir vajadzīga palīdzība, kā standartmetodi ASM tiek konvertētas uz hex failu, kas ir ielādētas uz atmiņas, no kurienes testa priekšmeta uzņemas .... IS tur jebkura ap darbu vai, kā tas būtu jāpievieno CRT metodi.Lūdzu, sniedziet savu vērtīgus ieteikumus, lai es varētu uzlabot manas pārbaudes architecture.Are kādi dokumenti, kas atrodas šo, lūdzu, sniedziet man kāda jebkad informāciju, kas ir pieejama.

Sveicieni,
Jeevs

, lai iegūtu ātrāku atbildi, u arī var ievietot savu VMM saistīti pieprasījumi
šādos VMM forums
http://www.vmmcentral.org/forums/viewforum.php?f=2

par OVM related stuff
http://www.ovmworld.org/forums/forumdisplay.php?f=2

Vispārējās funkcionālās verifikācijas related stuff
http://verificationguild.com/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=3

Es nekad neesmu uzskatu CRT metodoloģija ir labāka nekā Specializēta metodika.Mēs tikko pabeigts projekts ar 2 matricas, sarežģītāki FPGA tika veikta, izmantojot Specializēta metodiku un mazāk sarežģītu FPGA tika pārbaudīta, izmantojot CRT metodiku.Mums izdevās pilnīgi pārbaudīja sarežģītāka FPGA ievērojami mazāk laika un mazāk inženieris.Es gribētu redzēt kādu, pierādīt, ka CRT metodiku, kas var dot jums vairāk pārklājums ātrāk, ir ātrāk pārbaudes laiku.

Tā vietā, iekraušanas stimuls no faila atmiņā, kas nav ļoti labs veids, kā to izdarīt, jūs varat rakstīt BFM ar generica API vadīt stimulu.Piemēram,

/ / Pseudocode failu my_driver.sv

klase my_driver (
uzdevums rakstīt (mazliet [07:00] adr, mazliet [31:0] datiem) (
)

uzdevums lasīt (bitu [07:00] adr, ref bit [31:0] datiem) (
)
)

Hi skyfaye,

Izmantojot VMM nenozīmē, ka jums vajadzētu izmantot tikai izlases veida pārbaudes.Jūs esat brīvi izmantot VMM rakstīt tiešo testiem.

Bests,
Tiksan

Hi skyfaye,

Vai jūs, lūdzu, aprakstīt pāris vārdiem, ko jūs domājat ar CRT un Direct testēšanas vidē.

Es atklāju, ka dažādi cilvēki domā dažādi.Kā es saprotu, nav precīzas robežas, kas atdala Direct no CRT.

Gaida savu atbildi,
Pateicība,
Tiksan

Režisors testēšanas metodika ir iezīme orientētu pieeju pārbaude.Tā kā CRT testēšanas metodika pārklājuma orientētu pieeju pārbaude.
Attiecībā uz jebkuru lielo projektu, pārbaudes testa plāns ir nepieciešams un biežāk nekā nav, tas tiek darīts, uzskaitot visas īpašības, kas jāpārbauda.Ar Režisors, tests ir izstrādāts tā, lai vērsti stimuls būs pilnīgi testa funkcija, bez šaubām.Tā kā ar CRT, testu parasti ierobežo-izlases, bet joprojām izlases, kas varētu nozīmēt nezināt droši izlases stimuls būs pilnīgi pārbaudes funkciju.Tātad, kādi ir parasti darīts šajā gadījumā ir izmantot papildu rīks, funkcionālo pārklājumu, lai pārliecinātos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back