pārbaude mērīšana RF kabeļu parametrus un

A

Abhishekabs

Guest
Hello Friends,
Vai kāds ieteikt man, ko instrumentiem man vajadzētu izmantot testēšanai un mērīšanai RF / Mikroviļņu kabelis?(Frekvence līdz 12 GHz / jauda no līdz 10 - 20 dBm)
Es gribu darīt daži montāžas RF kabeļi.
Es pievienot savienotāji / adapteri uz RF kabelis

Tagad mans jautājums ir.
Kura parametri man testu pēc montāžas un kura līdzekļus man vajadzētu lietot?
Uz SWR I guess NA būs nepieciešama un jaudas zudumu SA tiks izmantota.
Jebkurš cits ieteikums?

Arī
Kāda veida pārbaude man ir jādara, par kabeli, lai nodrošinātu tā pareizu darbību, par visiem nosacījumiem?Abhishekabs

Es domāju, ka u būs nepieciešams TDR, lai atrastu pretestības izmaiņas ur kabeļiem.

daži VNA ir aprīkotas ar šo iespēju

khouly

Vai jūs ieteiktu kādu TDR?
Arī ja es pērku labas kvalitātes kabeli no piegādātāja, man vēl ir jādara TDR mērījumus?

Cik tas maksā?

Es iesaku atsaukties uz parametriem, kas noteikti ar galvenie pārdevēji par RF un mikroviļņu kabeļu agregāti.Vai jūs redzat
TDR mērījumus ar šiem?TDR ir labs defektu atrašanās vietas ražošanā, bet, ja noteikts atgriešanās zaudējumi ir sasniegts, TDR
mērījums būtu meaningles.

Ienesto vājinājumu un atgriešanās zaudējumu attiecīgi VWSR ir ususal RF parametriem.Arī izturēt sprieguma un izolācijas pretestība
No DC parametrus.Max jauda arī ir norādīts, bet gan dizaina parametrs nekā atsevišķi izmērīt es pieņemu.
Tātad visi RF parametri intereses var noteikt ar tīkla analizatoru.Izolācijas testeris dod DC parametrus.

Jā, tikai skalārā tīkls analizators ir viss, kas jums nepieciešams.Praksē, ja jūs zināt, kā likt savienotājiem kabeļu Jums nav nepieciešams pārbaudīt katru vienu, atteices intensitāti, kas ir ļoti zems.

Ja jūs izmantojat VNA jums var būt nepieciešams palēnināt slaucīšanas brīdī tiesības uz leju, veicot kabeļa mērījumus, jo īpaši attiecībā uz ilgāku garumiem.

Paldies draugiem par atbildi.
Vai jums ir kāda informācija par to, kā savienot / pievienot augstfrekvences spraudsavienotāji ar augstas frekvences kabeļus?
savienotāji, piemēram, SMA, SMB, valdes mount, lielākā daļa iedzīvotāju būs dažas atšķirīgas procedūras.
Es domāju, ka tas ir grūts frekvencēs, augstākās frekvencēs.
Parastā procedūra ir izmantot šķēres un Gofrēšanas instruments, lai montāžas.

Ja Jums ir kādi guide vai atsauces do let me know.
thanks.

Abhishekabs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back