OverCon jo sastopas, steidzami!

D

david_zheng

Guest
Cienījamie visiem,

Lūdzu, pārbaudiet savu dizainu sastrēgumu analīzi turpmāk, ME2 overcon izskatās ļoti nopietns, un pēc tam, kad pasaulē / detalizēti maršrutu, KDR skaits vios lielāks nekā 5K,
maršrutēšanas kvalitāte ir ļoti bad.my jautājumu1> kāpēc ir tik daudz OverCong jo ME2?bet OverCon dažu citu metālu ir ļoti zems, kā kontrolēt OverCong noteiktu metāla slāni dizains?
2> Jebkuru citu iemeslu dēļ ietekmēs OverCong, floorplan?vai citiem?kā var atrisināt tā attiecīgi?

Paldies un uz,
david

Jums ir 5 vai 7 metāla pieejama?
Metal2 tiek izmantota, lai darbinātu STD šūnu?

Kāds ir jūsu std šūnu blīvumu?

RCA rakstīja:

Jums ir 5 vai 7 metāla pieejama?

Metal2 tiek izmantota, lai darbinātu STD šūnu?Kāds ir jūsu std šūnu blīvumu?

jūs nedomāju, ka rīks izmantot augšējo slāni metāla noteikt antenu?vai arī jūs vēlaties ievietot diode.

Jūs izmantot pareizo tehnoloģiju lietas sniegt ar STD šūnu pārdevējs?kādu laiku STD šūnu pārdevējs grozīt mazliet ceļa trases aprīkot ar STD šūnu faktors, un uzlabotu trases maršrutu pieejama.

RCA rakstīja:

jūs nedomāju, ka rīks izmantot augšējo slāni metāla noteikt antenu?
vai arī jūs vēlaties ievietot diode.Jūs izmantot pareizo tehnoloģiju lietas sniegt ar STD šūnu pārdevējs?
kādu laiku STD šūnu pārdevējs grozīt mazliet ceļa trases aprīkot ar STD šūnu faktors, un uzlabotu trases maršrutu pieejama.

tu esi pārbaudes, ja STD šūnu pārdevējs sniedz arī JPD techno failu?

Hi,

Es domāju, ka tas ir diezgan grūti noteikt sastrēgumu tikai par dažām metāla slāņi tikai balstoties uz statistiku.Tas ir vairāk intuitīvi noteikt saskaņā ar platību, piemēram, izvietošanu blīvuma kontrole, izveidojiet maršrutēšanas kanālus.

Mans minējums ir, ka sastrēgumi uz 2 Metal ir saistīta ar vertikālu pieslēgumu standarta šūnu pins.
Mēģiniet buferizācijas standarta šūnas, lai tie daži telpa starp tiem horizontāli (teiksim, 10% apjomu no mazākās invertoru).

Tas ir tāpat kā radīt Halo kreisajā & do tiesības makro, bet tā vietā, jūs to standarta šūnu instrumentu (pārbauda ar pārdevēju, kā šī).Es esmu pieņemot, ka jūsu elektroenerģijas / sliedēm gada 1 Metāla standarta šūnas iet horizontāli.

Laba vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back