Orcad uztveršanas cis kļūda [net0016]

C

chuzkin

Guest
Hi visiem. Es esmu padarot shematisks uztveršanas NVS, bet, kad es palaist BOM, šādas kļūdas parādās: ERROR [NET0016] Nav faila% s asociācija. Konfigurēt šo File Manager. BOM Gatavs. Arī tad, kad es dubultklikšķi nekādu lomu shematisks (ar piekļuvi īpašumam redaktors), un tad mēģināt slēgt ar X pie up labajā stūrī, parādās šāds paziņojums ORCAD CAPTURE liegta piekļuve nenosaukts fails un kad mēģina aizvērt CAPTURE CIS , pats parādās ziņojums repeteadly un nevar aizvērt (es zaķis piespiest izmantojot uzdevumu pārvaldnieks). Versija ir Orcad 9,0 laba vēlējumiem.

es esmu padarot shematisks uztveršanas NVS, bet, kad es palaist BOM, šādas kļūdas parādās: ERROR [NET0016] Nav failu% s asociācija. Konfigurēt šo File Manager. BOM Gatavs.
Man šo pašu kļūdu. Viss, ko es darīju, bija doties uz direktoriju, kur jums pastāstīja OrCAD lai saglabātu savu. BOM failu, izvēlieties to, iet uz Properties, un mainīt savus atver ar programmā WordPad. Tas joprojām nav atvērt tieši par mani, kad es izvēlētos View Output opciju Orcad, bet šādā veidā jūs varat apskatīt jūsu BOM. BTW, jūs varat arī atvērt to ar Notepad kā labi. Žēl, ka es nevaru jums palīdzēt ar savu citu jautājumu. Labu veiksmi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back