ORCAD shematisks ar PowerPCB!

V

v_kumar

Guest
lūdzu palīdziet tas ir difficuilt man izmantot izkārtojumu (ritma instrumentu), bet PowerPCB ir viegli izmantot (mentors rīks), bet izdarīt shematisks ritma ir viegli, jo man ir rokās par to. Vai ir kāds TOOL Lai atjauninātu ritma shematisks netlist lai PowerPCB (mentors) palīdzēt!

Hi, izmantojot ritma shematisks's rīks "izveidot netlist. izvēlieties "citas". Ligzdu solis ir izvēlēties pads2k.dll vai padspcb.dll. skatīt palīdzību informāciju. ynhe

1) Switch OrCAD Capture lai savam projektam. 2) Izvēlieties rīks-> Izveidot Netlist 3) Izvēlieties Citi-> Formattors-> izvēlieties "padspcb.dll" un OK Tad bauda PowerPads. Zhu

Jā visi ieteikumi ir labi! Ja jūs vēlaties eksportēt daļas atribūti, meklēt PowerNet, netlist formēšanas. Tas ir. Dll izmantojot Comdlg32.ocx failu. No PCB_Standards vietā, tas ir bezmaksas, un strādāt arī ar visiem Capture versiju! Let me know, ja Jums ir vajadzīga palīdzība, izmantojot "PowerNet". Best, Skywalker.

Sorry i aizmirst, labākais risinājums, izmantojot Or / CAD Capt * Ure ar PA * DS Jauda * PCB ir PC * B Nav * igator! Cross zondēšana, atpakaļ un uz priekšu anotāciju, un citi ... Ļoti labs risinājums, Skywalker.

thanx par palīdzību, bet problēma ir tā, ka kad es importa, kas PowerPCB netlist ir kļūda. "Neatbalstīta VERSIJA ASCII FILE" i dont ir formēšanas par manu jaunāku vesion no PowerPCB. i am nevar atrast dll failu pcbstandards vietā var u norādīt sīkāk, laika ziņas man ir jāreģistrējas šajā vietnē, lai iegūtu dll failu. lūdzu palīdzēt!

Tas var būt tikpat vienkārša kā rediģēt netlist un mainīt 1. Līniju;! PADS-PowerPCB-V4.0-BASIC! DESIGN DATABASE ASCII FILE 1,0

1 līnijas, no Beepster ir korekcijas. Bet citi 1. Līnijas ir labi. Es nezinu, ja PCB standarti tagad prasa reģistrāciju. Jūs varat mēģināt par PHB bibliotēku vietā, jo Bezmaksas lejupielādes iespēju. Jūs varat downloads, bez maksas, ļaujiet man zināt! Skywalker.

PADS2004 (Update versija PowerPCB) ir instruments, pārveidojot OrCAD Schemtic ar PowerLogic formātā.

bjxxh, vai esat pārliecināts? Konversijas rīks: No Cap * bas vai No Power * Logic, lai Pads * Dizaineris (Dx * Dizaineris). Skywalker.

[Quote = Skywalker] bjxxh, tu esi pārliecināts? Konversijas rīks: No Cap * bas vai No Power * Logic, lai Pads * Dizaineris (Dx * Dizaineris). Skywalker. [/Quote] Bibliotēku un shematisks Translator var darīt, jūs varat atrast to sistēmu projektēšanas

Es meklēju jaunāko versiju PowerNET un lielākā daļa saites gāja bojā vai bija veca versija no 2002. Viens bija 2005 versiju. Chuck laipni sniedz saiti uz jaunāko versiju: v2.1.0.1, 2009/03/11. Iet šeit, lai Chuck Tidwell's PowerNet: docs.google.com / lapu id = 0B83dlkzdNDUjNzJkOWZlOTMtY2VkMS00NzY0LTgzZmUtYTM5ODE2YTcyNDVm & kārtot = vārds un izkārtojums = sarakstu un num = 50 Man arī pievienots viņa zip?.. Papildu netlist formatētājos, kas tiek plaši izmantoti OrCAD lai PADS are here: padspwr4.dll cpdserver.com / pcbstandards / PADS / OrCAD% 20Netlister/padspwr4.dll padspwr3.dll cpdserver.com / pcbstandards / PADS / OrCAD% 20Netlister/padspwr3. dll divas netlist formatētājos par PADS aprīkota ar OrCAD ir - padspcb.dll (sākotnēji orientēta uz 16-bitu DOS versija) un pads2k.dll (sākotnēji orientēta uz 32 bitu DOS versija). Starp šiem diviem, es ieteiktu pads2k.dll versiju. Savstarpējas zondēšana starp OrCAD un PADS vienīgais produkts, es zinu, ir PCBNavigator no Precience, ja tas joprojām ir pieejams. Rick Shaich ir saites uz BMP uz asc lietderība šeit: ashevillecommunity.org/hawker/pcb/pads/bmp2asc.exe un labu netlist salīdziniet rakstu: ashevillecommunity.org / Hawker / PCB / paliktņi / Netlist% 20compare% 20in% 20CAM350% 20V8.pdf Pateicoties Chuck Tidwell, James Tidman, Rick Shaich un Dave White.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back