Orcad PCB redaktors palīdzība

• Thread starter joelgeorgemathew
  • Start date
J

joelgeorgemathew

Guest
Hi tur, es cenšos izdarīt SSOP-28pin simbolu OrCAD PCB editor.You nevar atrast SSOP-28 pin bibliotēku, bet tur ir SSOP-24 pin. Es mēģināju rediģēt 24 pin SSOP veikt 28 pin no tā, bet vain.Please kāds man palīdzēt rediģēšanu pieejamo SSOP 24 pin, lai padarītu to SSOP-28 pin vai man palīdzēt ar saiti / IPS veidošana PCB pēdas uz 16,3 Orcad. Pateikties jums Joēla

mainot emisijas no SSOP-24 līdz SSOP-28. Jums vienkārši nepieciešams, lai pievienotu divus papildu pins. to var izdarīt bibliotēkas vadītājs opciju izkārtojums plus .... sekojiet zemāk procedūru .. Izkārtojums Plus-> Tools-> Bibliotēka vadītājs, bibliotēkas vadītājs logs ... šeit u var mainīt nospiedumu ... atvērt SSOP-24 Footprint .... tad goto skats izklājlapu, noklikšķiniet nospiedumu iespēju pēc tam pievienot jaunu spilventiņu. .. sniegt precīzu dimensiju ...

Es nelietoju Orcad bet es esmu pārliecināts, ka jums būs nepieciešams pievienot 4 papildu pins nav 2. Tas bieži vien ir ātrāk, lai sāktu atkal nekā rediģētu paketi, piemēram, ka. Kad jūs pievienojiet jaunos tapas jums būs pārnumurē visi, izņemot pirmās 12 vien jums izvēlēties divas labajā pusē un pārvietot tos pāri pa kreisi pēc tam pāriet labajā pusē tapas leju un add izmantojot jaunas adatas augšējā labajā (atvainojiet, spilventiņi ne piespraudes). Keith

Yeah .. u nepieciešams pievienot 4 papildu spilventiņi .... Ko u vēlaties, lai izstrādātu simbolu vai nospiedumu.? ... tas vienmēr ir labāk darīt jaunu nospiedumu, nevis rediģēšanas ... jo Orcad jūs varat izmantot spilventiņu masīvu ģeneratoru ... tas atvieglos procesu projektēšana nospiedumu ...

Sveiki, es cenšos izdarīt SSOP-28pin simbolu OrCAD PCB editor.You nevar atrast SSOP-28 pin bibliotēkā, bet ir SSOP-24 pin. Es mēģināju rediģēt 24 pin SSOP veikt 28 pin no tā, bet vain.Please kāds man palīdzēt rediģēšanu pieejamo SSOP 24 pin, lai padarītu to SSOP-28 pin vai man palīdzēt ar saiti / IPS veidošana PCB pēdas uz 16,3 Orcad. Pateikties jums Džoels
Es arī saskaras pati problēma ar TSSOP-28 pin 16.3 Orcad, es nevarēju atrast nekādu palīdzību līdz šim. Rterke

Tā vietā, rediģējot esošo nospiedumu labāk jūs sāktu īstenot jaunu, ja ir pad un nospiedumu mehāniskās detaļas. Ja jūs zināt pad detaļas, tad jūs varat sagatavot nospiedumu, ar tiem mehānisko izmēri ti pad pad plaisu un IC platumā .... Ja jums dont ir bremžu kluču detaļas ... vienkārši mainīt esošo spilventiņu no instrumentiem / kluči / mainīt esošo pad .... tad izvēlējās kuriem viens ir piemērots, lai mainītu jums .. mainīt izmērus pad attiecīgi ... pēc padarot pad ir vairāk nekā jūs vienkārši saglabāt šajā mapē ... Tagad sākt sagatavot pēdu print...file / New / package...name to, kā jūs vēlaties ... tad vieta / tapa .. inthat logu iespējas, jūs varat atrast savu paliktni tur ... novietojiet to kaut kur (labāk novietot pie 0 0 pozīcijā ..), izmanto to pašu pin citā vietā kā vienu mehānisko izmēriem ... labāk rūpēties par PIN numurus (jūs varat novērot tos variantiem) ... ok .. tas varētu palīdzēt jums ...

Meklēt un sekot IPC-7351 ... Iemācīties darīt foorptints tas ir viens no galvenajiem un svarīgākajiem prasmes, jums būs nepieciešams kā PCB dizainers, un pareizu nospiedumu paaudzei būs liela ietekme uz downline procesos, piemēram, montāža. Lielākā daļa no darba ir izdarīts IPC-7351 specifikāciju izmantot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back