Orcad PCB redaktors - Kadence Allegro: savienība Funkcionalitāte un dizains atkārtotu Tutorial

V

valeriogiampa

Guest
Man ir divi svarīgi answear: 1. Orcad PCB redaktors vai kadence Allegro ir savienība funkcionalitāti kā Altium Dizaineris ... jo Altium Designer jūs varat novietot un maršruta daļu no ķēdes un nekā es varētu darīt savienību šajā sadaļā ķēdes un kā pārvietot to kuģa? kā viena sastāvdaļa. 2. Ir uz Cadence PCB Editor vai Allegro apmācība, ka es varu izmantot, lai uzzinātu projekta atkārtotu posma ķēdes novietots un maršrutēti un saistīt šo moduli ar hirerchiacl bloka ķēdi.

Es nedomāju, ka jūsu jautājums ir ļoti skaidrs? Vai tu domā, ka "kā apvienot divus padomju failus" ritms Allegro?

Nē. Veidojot daļu savu PCB ALTIUM var izmantot Savienība funkciju noteikt šo komponentu un maršrutu un kā jūs varat pārvietot šo bloku kā vienu sastāvdaļu. Funkcija ir līdzīga projektēšanas otrreizējās moduli, bet neizmantojiet subdesign shematisks.

Jūs varat maršruts daļa no kuģa un kā pārvietot un pagriezt to klāja kā viena sastāvdaļa. Jo Cadence PCB Editor 16,5 pastāv funkcionalitāte ka mēs varam izmantot, lai to izdarītu. Tas ir wanderfull.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back