ORCAD kļūda veicot netlist par hierarhijas shematisks

B

Bavananth

Guest
Kamēr es hierarhisku shematisks izmantojot ORCAD Capture NVS 9,2. Bet kamēr es centos vīriešu netlist uz "PCB izkārtojums" Tas dod kļūdu ziņojumus, kā norādīts turpmāk. Es nezinu, ko darīt. Jebkurš palīdzēt lūdzu? ************************************************** ****************************** Netlist Formāts: maketēšana Nosaukums: D: \\ BAVNB \\ ORCADDY10 \\ MAIN_HIERACHICAL.DSN ERROR [MNL0019 ] "U1.4" ir piesaistīts "N07942" tīklu un "N07977". ERROR [MNL0019] "U1.4" ir piesaistīts "N07942" tīklu un "N07977". ERROR [MNL0019] "U1.4" ir piesaistīts "N07942" tīklu un "N07977". ERROR [MNL0019] "U1.4" ir piesaistīts "N07942" tīklu un "N07977". ERROR [MNL0019] "U1.1" ir piesaistīts "N08776" tīklu un "N09148". ERROR [MNL0019] "U1.2" ir piesaistīta tīkli "N01390" un "N09148". ERROR [MNL0019] "U1.7" ir piesaistīta tīkli "N08119" un "N09170". ERROR [MNL0019] "U1.6" ir piesaistīts "N08798" tīklu un "N09170". ERROR [MNL0019] "U1.9" ir piesaistīts "N08149" tīklu un "N09196". Turpina ...........

Pārbaudiet savu diagramma, jums ir īsu starp diviem tīkliem ...

Starp diviem tīkliem īstermiņa darītu to pašu tīro, es neredzu problēmu tur, lai gan tas nesāpēs, lai pārbaudītu. Vai jūs kaut kādu iemeslu dēļ kopēt un ielīmēt dažas sastāvdaļas sub-bloki vietā instantiating viņiem? Ja tā jums ir nepieciešams atjaunināt visas sastāvdaļas atsauces. Iet uz Window izvēlni un izvēlieties. Opj pēc tam atlasiet. DSN. Rīkjoslā jums vajadzētu redzēt melns U ar zilu jautājuma zīmi, piemēram, U? Tooltip saka Anotēt, noklikšķiniet uz tā. Parasti es varu atstāt visu kā tas ir, izņemot prasību, es izmantot "Beznosacījumu atsauci update". Noklikšķiniet uz Labi un tā lūgs jums mainīt un saglabāt savu dizainu, saka ok, un pēc tam mēģiniet izveidot netlist vēlreiz.

[QUOTE = R00KIE; 546.777], starp diviem tīkliem īstermiņa darītu to pašu tīro, es neredzu problēmu tur, lai gan tas nesāpēs, lai pārbaudītu. Vai jūs kaut kādu iemeslu dēļ kopēt un ielīmēt dažas sastāvdaļas sub-bloki vietā instantiating viņiem? Ja tā jums ir nepieciešams atjaunināt visas sastāvdaļas atsauces. Iet uz Window izvēlni un izvēlieties. Opj pēc tam atlasiet. DSN. Rīkjoslā jums vajadzētu redzēt melns U ar zilu jautājuma zīmi, piemēram, U? Tooltip saka Anotēt, noklikšķiniet uz tā. Parasti es varu atstāt visu kā tas ir, izņemot prasību, es izmantot "Beznosacījumu atsauci update". Noklikšķiniet uz Labi un tā lūgs jums mainīt un saglabāt savu dizainu, saka ok, un pēc tam mēģiniet izveidot netlist atkal [/QUOTE]. Thank you very much!

Problēma ir tā, ka jums ir divas apakšprogrammas dizainu tajā pašā U daļām. Tādējādi, piemēram,. U1.1 ir saistīta ar diviem paceļamiem tīkliem (neto pirmajā un otrajā daļā dizains) Jūs varat mainīt nosaukumu daļa katras apakšprogrammas dizaina rekvizītu logu šīs daļas (ja nepieciešams). Vai tas automātiski kā norādīja Jauniesaucamais bieži vien ir vieglākais veids.

Tāpat pārliecinieties, ka Jums ir pareizā režīma iestatījums projektu. Ja jūs izmantojat sarežģītu hierarhisku dizains jums ir jābūt notikums režīms iestatīts vietā instancē režīmā. Jūs varat uzstādīt šo opciju Tools> Anotēt forma

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back