ORCAD izkārtojums Footprint bibliotēkas

Man vajag pēdas 56-svina TSOP paketi ORCAD vai Protel 8O

Mācīšanās un mstering mākslas padarīt pēdas ir ļoti svarīga disciplīna jebkurā EAA darbplūsmā. Es ieteiktu jums izmēģināt šo pats. Tāpat, lūdzu, padomu par to, kas ierīcei nepieciešams nospiedumu kā vispārīgu aprakstu iepriekš nav pietiekams, lai nospiedumu jums anyway. Kāds ir daļa numuru komponenta jūs izmantot.

Es gribu, lai attīstības padome par WTS 701 tekstrunas tik WTS 701 pēdas ir 56-svina TSOP pakete andwhen i meklēt ORCAD un Protel libs no TSOP man nav atrast kādu Tosp ar 56 pin i ceru, ka mans lūgums kļuva skaidrs, tagad [color = cyan] [/color] paldies par jebkura struktūra vēlas, ir, lai palīdzētu: wink:

Te ir par Protel balstvirsmu, ka es ātri ar komponentu vedni, jums vajadzētu pārbaudīt visas lietas, pirms lietojat!

Tas var būt vecas ziņas, bet ORCAD ietverts šo paketi, kas tas ir standarta bibliotēkas. Bibliotēka SOG SOG.50M/40/WG20.20/L10.60 Jums ir meklēt to, kas grāmatu sauc "ORCAD Layout nospiedumu bibliotēkām". Grāmatu var atrast ievietojis citā forumā. Diezgan daudz visiem iepakojumiem, (ja pasūtījuma daļa), var atrast ORCAD. Problēma ir meklē to.

xxx.toplinedummy.com saskaņā ar mani, jūs aprunāt atrast lib formātā TSOP paketi jūs varētu izdarīt paketi sevi paketi un zemes modeli dažādām savstarpēji paketes lielums komponents t, jūs nevarat lietot PCB desing jums izmantot zemi modelis lieluma zemes modeli stanart sauc ipc782a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back