Orcad FPGA simulāciju problēmas ....

J

jhallows

Guest
Man ir bijusi mēģina izmantot orcad ar NC-VHDL simulācijas, bet tā nav, šķiet, darbojas pareizi.Nu faktiski tas darbojas procedūru kontūru šajā technote viņi publicē tur vietnē ar xc4000.

Tāpēc es nolēmu izmēģināt to ar xc9500.Tāpēc es mēģināju apkopot NC-vhdl bibliotēku ar sērijveida paredzēts xc9500 (C: \ OrCAD \ OrCAD_ <version> \ instrumenti \ uztveršanas \ bibliotēka \ FPGA \ xilinx \ C_x9k.cmd. Ir tur kļūda ar problēma ar vienu no vhdl failus Xc9500 direktorijā, kas ir jānosaka. Pēc nosaka vhdl failu, sērijveida apkopo simulācijas bibliotēkas: \ OrCAD \ OrCAD_ <version> \ instrumenti \ uztveršanas \ bibliotēka \ FPGA \ xilinx \ simlib \ x9klib.

Pēc tam, kad izv º lieties to, libarary izmantot ar orcad projekta īpašības, cds.lib get's izmaiņas ar pozīcija:

DEFINĒŠANAI unisim C: \ OrCAD \ OrCAD_ <version> \ instrumenti \ uztveršanas \ bibliotēka \ FPGA \ xilinx \ sim_lib \ x9klib.

NC-VHDL sūdzēties ir ar ziņu:

ncvhdl_p: * F, DLIORG: Bibliotēka (fiziskā ceļš) C: \ OrCAD \ OrCAD_ <version> instrumenti \ uztveršanas \ bibliotēka \ FPGA \ xilinx \ sim_lib \ x9klib sākotnēji tika apkopoti ar loģisko vārdu "x9klib".lūdzu, oriģinālu defination par bibliotēkas cds.lib failu ..

Pāreja no x9klib bibliotēkas unisim bet es nevaru modelētu jebkuru makro (piemēram X74x_157 uc).Jebkurš risinājums?

Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back