OrCAD bibliotēka - palīdzēt ar noteiktu problēmu

S

SphinX

Guest
Hi, Kad es creat jaunu dizaina uztveršanas, es creat jaunu bibliotēku šis dizains too. Man jaunus simbolus šajā bibliotēkā. Kad es nokopējiet komponenta man ir nepieciešams no citu bibliotēku manai bibliotēkai es ievēroju, ka ir arī daži komponenti ir nokopēti arī. Piemēram, kad es kopēt detaļas R no diskrētajiem bibliotēkas savu bibliotēku es ievēroju, ka daži komponenti ir nokopēti arī, piemēram, RESISTOR .. Kāpēc kā var? Es varu noteikt šo? Paldies

Hi Tā kā lielākā daļa Daļas, kas dizaina vidi, ir tieši tāds pats simbols, līdz ar to samazinātu bibliotēku pieņemšanas laiks uztveršanas paredzējušas mehānismu daļas pseidonīmi. Šeit veikt vienu daļu. Iet uz View-> pakete Dubultklikšķi uz tukšo vietu lapā un tad noklikšķiniet jaunas aliase pogas un pievienot tik daudz vārdi un tur attiecīgajām daļām tiks izveidots fails. Lai atšķirtu viss ir daļa pseidonīmi ir bārs NAND vārtiem simbols projekta vadītājs. Tagad pie sākotnējā jautājuma ... Tā kā daļa aliase nevar pastāvēt bez daļā .. tādējādi, ja aliase tiek kopēts daļa arī izpaužas kopijas kopā ar citām pseidonīmi .... Uz Asterix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back