ORCAD 16,3 PCB redaktors

K

Karel Varel

Guest
Hallo Eksperti! Es vēlos lūgt jūs, ja kāds var man palīdzēt ar PCB Editor ir 16,3 Cadence? Vecās versijas OrCAD līdz versijai 16,0 izmanto bibliotēkas *. LLB vilkšanai PCB izkārtojumu. Jaunā versija 16,3, ir totaly jaunu formātu, bibliotēku (*. dra, *. PSM, *. BSM un daudzi citi). Mana questin ir: Ir vairāki rīki vai cenverter no vecās LLB bibliotēku uz jauno formātu? Man ir daudz savu LLB bibliotēkām un man ir nepieciešams, lai izmantotu tos jaunā versija 16.3. Liels paldies.

problēma ir OrCAD 16,3 redaktors lietošanas GRS extintion failu, ko izmanto Allegro ir divi risinājuma frist. Rīkojieties šādi, lai tulkot dizainu no OrCAD izkārtojums, lai Allegro PCB redaktors: 1. Izveidot katalogu bibliotēkas, izmantojot izkārtojuma Katalogs rīku un radīt. Max failus. Izkārtojums bibliotēkas ir augšējās, apakšējās, lidmašīnu, un iekšējie slāņi. Slāņu pārējo dokumentāciju slāņiem. 2. . (. GRS) Konvertēt max failus Allegro PCB Editor failus, izmantojot Allegro Allegro PCB Editor File - Import - OrCAD izkārtojums (orcad_in komandu). . Max faila Katalogs rīks izveido satur arī šo četru slāņu un slāņu pārējo dokumentāciju slāņiem. 3. Dzēst PLANE un IS2 slāņiem, izmantojot Setup - šķērsgriezums. 4. Izveidot flash un formu simbolus, ja vēlaties atjaunināt to pašu savu dizainu padstacks. Pretējā gadījumā palaist DBDoctor. 5. Update padstacks ar Tools - Padstack - Modificējiet Design Padstack. 6. Palaist DB doktora programmu dizainu. 7. Eksportēt visu no GRS failu simbolus, izmantojot File -. Export - bibliotēkas. Otrais: izmantot pievienots rīks nosauca FPM_0.080.exe tā var izveidot jebkādu standared packege viegli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back