optocoupler kavēšanās

S

seyyah

Guest
Es izmantoju ātri optocoupler (6n137) saskarnes divās ķēdēs.Kad ON signāls nāk ieejas, izejas tranzistors uzreiz ieslēdzas bez būtiskas kavēšanās.Bet, kad OFF signāls nāk ievades, izvades tranzistors ar optocoupler nav izslēgt nekavējoties.Tas aizņem 6-7us izslēgt.Kā es varu samazināt šo laiku.Slodze ir IGBT vadītājs un optocoupler ir kavēšanās spēja sub mikrosekundē pie ON un OFF.

Viss ir atkarīgs no veida slodzes.Ja slodze ir 200 300pF kapacitātes tad jums būs turnoff kavēšanās apm.5-6us.Optocoupler, noteiktā kavējuma laiks ir derīgs foe 350ohm līdzās 15pF.

Es domāju, ka vadītājam ir iezīme mīksto izslēdziet.Kavēšanās ir tāpēc, ka.Paldies.

22k rezistoru ir pārāk liels.Ar 6N137 jums var būt vairāk nekā 16mA izejas strāva, lai jūs varētu reduse rezistors līdz 330 Om.

Varuzhan

Tas ir ieteikumu IGBT vārtu vadītājs ražotājs to tas nav saistīts ar 6n137.No otras puses, tas var samazināt, bet ne tik niecīgs, ka 330ohm, es domāju.

Hi.Ja jums ir nepieciešama smal kavēšanās izmantot ātri optocoupler asprātība iekšējā schmidth izraisīt līdzīgu HCPL2601 par HP / _Agilent.

Ar laba vēlējumiem.

seyyah,

mēģināt savienot rezistoru par 47K ar 100K no pamatnes jūsu optocoupler (pin6), lai GND tas uzlabo izslēdziet kavēšanās visvairāk optoelektronisko savienotājierīču ...

laba vēlējumiem

Vai varat izmantot ķēdes līdzīgs zemāk, kur optocoupler ir tranzistors ir Q1 ..
Ather rezistori iespēja bez, diodes uc ir divi tranzistori NPN augšā un PNP apakšā, gan ar bāzēm savienots kopā kā ieejas un abi piesārņotājiem saistītas togeter kā izlaidi, kolektors NPN dodas uz ( ) un savācējs FTP iet uz GND .
Sveicieni, IanP
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

petarpav rakstīja:

Hi.
Ja jums ir nepieciešama smal kavēšanās izmantot ātri optocoupler asprātība iekšējā schmidth izraisīt līdzīgu HCPL2601 par HP / _Agilent.Ar laba vēlējumiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back