optimizēšana grupas kavēšanās ADS

• Thread starter Felis_Silvestris
  • Start date
F

Felis_Silvestris

Guest
Sveiki,

Es nezinu, kā optimizēt grupa kavēšanās ADS.Es, izmantojot s-parametrs simulācijas ikonu.Ko es gribu darīt, ir atrast izteiksmes grupu kavēšanās un nodot, ka vienā no mērķiem.Es zinu, kā zemes gabala grupu nekavējoties, bet es nesaprotu, kā izmantot grupu nekavējoties kā optimizācijas parametru.Skatīt pievienoto pdf, lai uzzinātu vairāk.

Vai kāds zina, kā to darīt?

Pateicība!

David
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Firma ASUS wprowadza do sprzedaży nowe przenośne dyski twarde HDD. Napędy należą do serii Lamborghini dedykowanej dla najbardziej wymagających i wyróżniają się ...

Read more...

Felis_Silvestris wrote:

Sveiki,Es nezinu, kā optimizēt grupa kavēšanās ADS.
Es, izmantojot s-parametrs simulācijas ikonu.
Ko es gribu darīt, ir atrast izteiksmes grupu kavēšanās un nodot, ka vienā no mērķiem.
Es zinu, kā zemes gabala grupu nekavējoties, bet es nesaprotu, kā izmantot grupu nekavējoties kā optimizācijas parametrs ..........

LvW wrote:Felis_Silvestris wrote:

Sveiki,Es nezinu, kā optimizēt grupa kavēšanās ADS.
Es, izmantojot s-parametrs simulācijas ikonu.
Ko es gribu darīt, ir atrast izteiksmes grupu kavēšanās un nodot, ka vienā no mērķiem.
Es zinu, kā zemes gabala grupu nekavējoties, bet es nesaprotu, kā izmantot grupu nekavējoties kā optimizācijas parametrs ..........

Tas ir iespējams.Mēģiniet izmantot optimizācijas mērķis izteikt sintakse "S.delay (2,1)".

RealAEL wrote:

Tas ir iespējams.
Mēģiniet izmantot optimizācijas mērķis izteikt sintakse "S.delay (2,1)".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back