operatīvā pastiprinātājs iekšējās elektriskās shēmas

V

vavachan

Guest
Es izlasīju daudz grāmatas par darbības pastiprinātāju un ir studējuši dažas shēmas, apgriežot un bez apgriežot otrādi configurattion ... bet es neesmu spējīgs izskaidrot lielāko daļu ķēžu labi ... tas ir nepieciešams, lai izprastu iekšējā circutry un apstrādes to konstrukciju un analizēt op-amp iesaistītajām shēmām ...

Hi,

Nav nepieciešams izprast iekšējo ķēdi operatīvās pastiprinātājs izskaidrot dažādas konfigurācijas.

Jums tikai nepieciešams saprast darbības principus.Darbības principi ir četri:

-Ieejas pretestība bezgalīgs Ri = ∞ (bez ieejas strāva)
-Output resitance nulles Ro = 0 (ideāls avots)
-Sprieguma iegūt bezgalīgu Av = ∞
-Virtual īsslēgumu V ( ) = V (-)

Ar saviem četriem principiem jūs varat izskaidrot visas shēmas, kas ietver operatīvo pastiprinātāji.

Piemēram, apgriežot to otrādi Amp:

Pašreizējā kas cirkulē caur R1, ir tas pats, kas cirkulē ap R2, jo neienāk strāvas pastiprinātāju.
Tad, pielīdzinot straumes, tā iespējams atrast pieaugumu.

Procedūra tiek piemērota attiecībā uz citiem ķēdēm šādā veidā.

Attiecībā no Argentīnas!

Viena lieta, ko es domāju, ka ir svarīgi ir zināt darbību ierobežojumiem Jūsu opamp, piemēram: izejas spriegums piesātinājuma vērtību, ieejas spriegums piesātinājums vērtībām, max un min Ievades un izvades straumēm, min ievades spriegumu, uc Lielākā daļa no šīm specifikācijām, var atrast jo opamps "lapas, bet ir gadījumi, kad daži no šiem specs nav atrasts, tāpēc tur ir, kur jums ir mēģināt saprast iekšējo darbību jūsu ierīci.

Es arī domāju, ka, ja Jums ir laiks un pacience jums vajadzētu mēģināt undestand kā lietas strādā ļoti zemāk, izraisīt jūs nekad nezināt, ja jūs dodas uz nepieciešamību, ka papildu zināšanas, lai atrisinātu citas problēmas.

Nav nepieciešams zināt par iekšējo ckt analizēt op-amp, kas satur shēmas.Bet jums vajadzētu zināt, dažādu veidu darbības opamps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back