OPAMP

S

sina25

Guest
hi visiem

Kāpēc ļoti liela opamp ar negatīvu atgriezenisko saiti, ir nepieciešama bandgap atsauces avots, lai nodrošinātu, ka abas izejvielas ir tādas pašas iespējas?
Es zinu, ka ir neceary lai iegūtu PTAT spriegumu,
bet, ja bandgap izziņas avotiem darbā ar DC signālu,
Kā augstas pieaugums AC un negatīvās atgriezeniskās saites nodrošina to, ka abas izejvielas pats DC potenciālu

lūdzu paskaidrojiet sīki

palīdziet man

paldies

Lūdzu, kāds mēģina uzdot savu jautājumu

paldies sunking ar dokumentiem

HELP MEhi visiem

Kāpēc ļoti liela opamp ar negatīvu atgriezenisko saiti, ir nepieciešama bandgap atsauces avots, lai nodrošinātu, ka abas izejvielas ir tādas pašas iespējas?
Kā augstas pieaugums AC un negatīvās atgriezeniskās saites nodrošina to, ka abas izejvielas pats DC potenciālu

lūdzu paskaidrojiet sīki

palīdziet man

paldies

sina25 rakstīja:

Lūdzu, kāds mēģina uzdot savu jautājumupaldies sunking ar dokumentiemHELP MEhi visiemKāpēc ļoti liela opamp ar negatīvu atgriezenisko saiti, ir nepieciešama bandgap atsauces avots, lai nodrošinātu, ka abas izejvielas ir tādas pašas iespējas?

Kā augstas pieaugums AC un negatīvās atgriezeniskās saites nodrošina to, ka abas izejvielas pats DC potenciālulūdzu paskaidrojiet sīkipalīdziet manpaldies

Hi visiem

saskaņā ar surianova G = atvērta cilpa pieaugums, un H = atsauksmes iegūt

1.Vai G y H DC iegūt?,
atcerieties, ka sprieguma izziņas avotiem darbā ar DC spriegumu un DC
straumes.

2.Kā es varu saņemt, ka DC iegūt?
Ar lielu signāla analīzi?vai mazu signālu analīze bez kondensatori
un indukcijas spoles?un KĀPĒC?

lūdzu
paskaidrojiet sīki

palīdziet man

sina25 rakstīja:

Hi visiemsaskaņā ar surianova G = atvērta cilpa pieaugums, un H = atsauksmes iegūt1.
Vai G y H DC iegūt?,

atcerieties, ka sprieguma izziņas avotiem darbā ar DC spriegumu un DC

straumes.2.
Kā es varu saņemt, ka DC iegūt?

Ar lielu signāla analīzi?
vai mazu signālu analīze bez kondensatori

un indukcijas spoles?
un KĀPĒC?lūdzu

paskaidrojiet sīkipalīdziet man

G un H ir dc ieguvums, ka var atrast zemas frekvences teikt 1 Hz (ar ac analīze)
Tas ir, pieņemot, ka visi kondensators ir pietiekami mazs tās darbojas kā ķēde un visus ķēdes indukcijas spoles, kā atvērt

Hi visiem

surianova, nandu_r:

Kā es varēju darīt, ka AC analīze?
Ar maza signāla analīzi?un kāpēc?
Bet bandgap sprieguma avots nedarbojas ar maziem signāliem,
Vai to spriegumu vai strāvu var uzskatīt par mazu signālu analīzi?un KĀPĒC?

In bandgap sprieguma avota opamp-ieejas spriegums parasti ir 0.65Volts (300şK), jo tas ir diode sprieguma (300şK), pēc tam
KĀ Vai šo spriegumu, uzskatāmi par mazajiem signāla?
Un kāpēc?

LŪDZU HELP ME

paldies

jūs vienkārši uzskata, op-amp ir ac īpašība.
Es domāju, ka maza signāla bandgap sprieguma ir izmaiņas sprieguma izmaiņu ar temperatūru vai piegādes

Es domāju, ka opamp lieto, lai iegūtu vērtīgu PTAT spriegumu ar negatīvu atgriezenisko saiti.tas nav nepiecießamus visiem bandgap ķēdēs.

Kā OPAMP nodrošinātu, ka V un V-ir vienādi?

tas ir vienlīdzība, jo OPAMP diferential ievadi un tā simetry?

HELP ME

PALDIES

sina25 rakstīja:

Kā OPAMP nodrošinātu, ka V un V-ir vienādi?tas ir vienlīdzība, jo OPAMP diferential ievadi un tā simetry?HELP MEPALDIES

surianova saka: G un H ir DC ieguvums.Tam jābūt pasākumam AC analīzi.DC ieguvums ir iegūt pirms tā piliens 3 dB.Liela signāls analīze tikai lai pārliecinātos, ka visi tranzistors ar piesātinājumu.

sina25 rakstīja:

Hi visiemsurianova, nandu_r:Kā es varēju darīt, ka AC analīze?

Ar maza signāla analīzi?
un kāpēc?

Bet bandgap sprieguma avotu nedarbojas ar maziem signāliem,

Vai to spriegumu vai strāvu var uzskatīt par mazu signālu analīzi?
un KĀPĒC?In bandgap sprieguma avota opamp-ieejas spriegums parasti ir 0.65Volts (300şK), jo tas ir diode sprieguma (300şK), pēc tam

KĀ Vai šo spriegumu, uzskatāmi par mazajiem signāla?

Un kāpēc?LŪDZU HELP MEpaldies

Quote:Surianova teica:negatīvā atgriezeniskā saite, nodošana funkcija irH (s) = G / (1 GH), G = atvērta cilpa pieaugums, H = atsauksmes iegūtvout = G / (1 GH) * vinto izdalot ar Gvout = 1 / [1 / G H] * vinJa G ir augsta, vout gandrīz vienāds ar vout = 1 / HPiemēram, tests 2 lietas1.
vin = 1,2, G = 100, uzņemties H bufera 1 =vout = 1 / [1 / G H] * vinkas ir vout?2.
vin = 1,2, G = 1000kas ir vout?No šī 2 gadījums, kad pieaugums ir augsts, vout ir daudz tuvāks 1,2 ievadeCeru, ka tas palīdzēs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back