opamp

S

sivamit

Guest
Hi,
Man ir shēmas, ja Im izmantojot opamp (AD811), kā bufera parādīts below.I ir 8 buf posmos savienotas ar vienu mux.Whwn ievade nav savienota tā veic daudz strāvu.Whn ievade ir pašreiz nav problēma.ko kub būt iemesls ......?
Lūdzu palīdziet.

Centieties, lai savienotu visas izejvielas ar 0 V caur 1MΩ rezistori ..
Es nedomāju, ka izejvielas ir jāatstāj peldošās ..

Sveicieni,
IanP

Es uzskatu, ka ieguldījums nevar būt peldošas.Es iesaku pasākums ja ir pašreizējais apmērs pārmaiņām ar 100Ohm rezistors, ja jūs kreisajā ievadi peldošās un savienots ieguldījumu nobīdes slaucīšana no piegādes zemes.

Mēģiniet slīpo ievades tāda, ka vismaz pašreizējais, ir plūstot cauri 100Ohm rezistors.Tas varētu būt gadījums, ka tā būs sadedzināt vairāk pašreizējās kad u savienojumu ar zemi caur 1M rezistors.

1MΩ var būt pārāk liels, lai digitālo ķēdes, es dotu 10-100KΩ
Citu iemeslu dēļ, var būt suply sprieguma amp ir lielāka nekā Mux un kad amp lec uz dzelzceļu, ieejas strāvu Mux ir palielinājies.
Vēl viens, var ADC aizņem vairāk pašreizējām ja tā ievadījusi par vienu no sliedēm pie.(Let's say, visi izejas bitiem ir 1, un tas ir pull-down rezistors pie izejas)

sivamit,
Es uzskatu, ka IanP ir taisnība.Es uzskatu, kas notiek ir tas, ka ievade slīpo pašreizējā rada izejas, lai piesātinātu, jo nesakritības pretestības par - (0 omi) un (bezgalīgs Omi) ieejas.Ar izejas piesātināto, iekšējo posmiem, iespējams, arī pārsātinot, un zīmēšanas pārmērīgi liels daudzums pašreizējās, gan izejas strāva ir tuva nullei.
.
Pat withh 1 Meg rezistori, ar 5uA slīpo strāvu (spec limits 5V piegādēm), produkciju varētu iet pat 5 volti.Ar op-amp, ka ir tik liels slīpo pašreizējās, jums vajadzētu izmantot mazākas vērtības rezistoru.
Sveicieni,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back