opamp pastiprinātāju konstrukciju

K

kanchan007

Guest
man ir, lai pastiprinātāju: ar ieguldījumu diapazona 0,35-0,45 volti, un es gribu produkcijas 3,5-4,5 voltiem. VDD = 3,3, lūdzu, pasakiet man, kā es varu darīt to?

Izejas diapazons ir pagātnes jūsu piegādes diapazonā. Jūs saskaras ar daudzām problēmām, lai mēģinātu šo. Jums vajadzētu būt iespējai, lai sasniegtu šo ar tādu 5V VDD un 10 pieaugumu.

Es piekrītu .. minētajai personai ir nepieciešams, lai palielinātu savu VDD līdz pat 5 volti tik atšķirība sprieguma ... būtu lielāka, un kas būs gandrīz 4-5 volti

ja u vēlaties jaudu diapazonā 3,5-4,5, tad u ir nepieciešams, lai saglabātu VDD> vt 4,5 v. tas ir min.so jums ir nepieciešams palielināt savu VDD līmeni. es ceru, ka tas palīdzēs u. ..

Kā puiši iepriekš norādīju, jo jūsu izmantojot kopīgus režīmu uz Jūsu piedāvājumu (ti, starp GND-3.3V) produkcijas izlaide, neko zem 0V vai virs 3.3V. Kā ieteikts iepriekš jums ir nepieciešams palielināt savu barošanas spriegumu, lai 4.5V> ideālā 5V, lai dotu jums dažas galvas telpa. Ciktāl tas sasniegtu jaudu diapazonā jums iegūt 10 par savu op amp ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back