opamp joslas prasību nepārtrauktu laiku filtru

C

carl_chao

Guest
Hi all, Es esmu projektēšana nepārtrauktu laiku (aktīvo RC) filtru. Ieejas signālu ir augstākais ātrums ir 20 MHz. Kas minimālais opamp joslas es dizains šo filtru? Thanx jau iepriekš! [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 23 minūtēm: [/color] [/size] Es gribēju ievade ir frekvenču joslas platums ir 20 MHz.

Lai noteiktu GBW, cilpas pieaugums (AOL) ir jāsaglabā @ augstākā frekvence ieejas signāla (w = 20 MHz). AOL = GBW / w Piemēram, atvērtā cikla iegūt prasību = 46 dB (~ 200) Tad jūsu GBW> Aol * w GBW> (200) * 20e6 GBW ~ 4 GHz Regards, Ramesh

Tas ir atkarīgs no filtra biežumu un paredzēto raksturīgo. Parasti ierobežotu pastiprinātāju GBW kropļo filtra īpašības. To var uzskatīt zināmā mērā filtru izmēri, bet tas varētu būt neiespējami sasniegt precīzu filtru uzvedību. E. g. dzīvokli Besela vai Gausa filtra var būt sasniedzis maksimumu, un pārsnieguma laika domēna. GBW virs 100 MHz parasti ieteicams 20 MHz filtru.

Paldies FVM un rames, Jā, es domāju, ka opamp UGB jānosaka, piemērojot (īpaši traucējumus) prasības filtru. Ja UGB ir pārāk zema, 20 MHz opamp iegūt ir pārāk zema, lai slēgtā kontūra (VHNT ir filtra) efektivitāti, kas noved pie augstas frekvences sastāvdaļu sasniedzis maksimumu. Tātad, opamp UGB dizains ir ar iteratīvs process natūrā: sākt ar veselo saprātu (piemēram 5 reizes filtra joslas prasība) vērtību, testēšanas shēma, ja iziet spec, samazināt opamp UGB (lai taupītu enerģiju), ja nav , palielināt to. Labot mani, ja es kļūdos šeit. rames, es domāju, ka jūs nepareizi saprata manu jautājumu.

Ir divas lietas, jums būtu jādomā par apm. 1) opamp GBW ietekmē pole / nulles frekvences (rodas filtrs). Jūs varētu izveidot opamp kā verilogA (arī GBW parametrs Verilog-A) un simulēt filtra parametri (ar Verilog-opamp) un izvēlējās GBW - kas neietekmē pole / nulles frekvences 2) sagrozīšana prasības Regards, Ramesh

[Quote = carl_chao] Hi all, Es esmu projektēšana nepārtrauktu laiku (aktīvo RC) filtru. Ieejas signālu ir augstākais ātrums ir 20 MHz. Kas minimālais opamp joslas es dizains šo filtru? Thanx jau iepriekš! [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 23 minūtēm: [/color] [/size] Es gribēju ievade ir frekvenču joslas platums ir 20 MHz [/quote] par 100MHz.

Hi jecyhale, Vai jūs varētu attiecības (vienādojums) kā jūs ieradīsieties @ GBW no opamp prasībai? Vai mums ir tikai paļauties uz Verilog-modelēšana opamp (ar patvaļīgu min GBW sākt ar) un ievēro pole frekvences izmaiņas, un mainīt GBW (lai beidzot nonāktu @ sweet spot), par ko pole biežums nav var. Paldies, Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back