opamp izejas kompensēt problēmu

S

seyyah

Guest
Man ir shēma, piemēram, ar arestu.Ko es gribu darīt, ir pievienot 2.5V kompensē ar ieejas signālu.Bet efektīvo vērtību produkcija ir nedaudz zemāka nekā ievade bet nav iespīlēšanas uz signālu.Kāda var būt problēma?Mana 2.5V atsauci?vai cita lieta.Es izmantoju šo opamp:
http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/21613b.pdf
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

seyyah
Jūs izmantojat vienotās piegādes opamp tā kā jums rūpēties par to.kāda veida signālu ievades?Vai ir dc līmeni ieejas?Ja vēlaties to pašu vidējo ģeometrisko līmenī izejas, tad dod ne dc kompensēt ... ka jāstrādā

uz

Atvainojiet, šī problēma nebija konfigurāciju opamp.Tas bija sensora konfigurāciju.I mainīts, un nepārbaudīja.Tagad tas ir ok.

Tikai padoms
Kā es redzu no jūsu ķēdes Opamp ir divējāda opamp
Tātad, neskatoties uz tieši savieno sprieguma dalītāju, lai ievadi opamp (par 2.5V atsauce) izmantot otrā opamp kā bufera starp sprieguma dalītāju un ieejas signāla (Tas palīdzēs jums izvairīties no kļūdām, jo rezistoru pielaidēm un lodaing efekts)

Tāpat kā šī?Ja jā paldies par jūsu ierosinājumu.Man ir arī cits jautājums.Ar zemfrekvences signāla izejas signāls ir labs ar iepriekšējo (rezistoru dalītāju sprieguma references vienu) konfigurāciju, bet par 10 kHz signālu izejas ir trokšņains.Kāds var būt iemesls šo?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Yeah tas ir konfigurācija es ierosināts.
Attiecībā uz jūsu trokšņu problēmas jūs didn't min tad, ja jūsu jaunā shēma (ar opamp pie nominālā sprieguma pusē) strādā OK pie 10Khz
Parasti, kamēr saskarsme sensori mēs izmantojam filtrs pie ieejas pusē ķēdes (kur sesnor ir saistīta), kā arī zemas caurlaides filtru ar jaudu atkarībā no nepieciešamās darbības diapazonā frekvenci.

Man ir jāmēģina trokšņa problēma ...Ko darīt, ja es izmantoju spriegumu atsauci (piemēram, TL431), nevis šīs konfigurācijas?Tad es var izmantot opamp citu darbu.

ko es nesaprotu ir tas, kas ir priekšrocība otrais pa pirmo?

troksnis arī pāris no pilnvaras ieejas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back