A
adinogcas
Guest
Sveiki visiem,
Man ir apjukums, analizējot šo vienkāršo bāzes ķēde:
Man ir shēma, kas padziļina signālu no fotodiode (D1), ar opamp U1 un R1.Te ir mana aprēķina Vo: (pieņemsim, ka ideāls opamp)
Ja ir gaisma, D1 rada pašreizējais Id, kura virzienā iet no D1 līdz Vn (aprunāt iet uz opamp) un dodas uz Vo.Tāpēc man ir:
VN-Vo = R1 * Id;
Vn = Vp = 0 (virtuālā zemes)
=> Vo =-R1 Id *
Tas ir mans rezultāts!Tātad, kāpēc grāmatā ir teikts Vo = R1 * Id (kas nav apgriežot to otrādi)?Ja Vo = R1 * Id ir pašreizējais plūdīs no Vo līdz Vn atcelt ID?
Man ir apjukums, analizējot šo vienkāršo bāzes ķēde:
Man ir shēma, kas padziļina signālu no fotodiode (D1), ar opamp U1 un R1.Te ir mana aprēķina Vo: (pieņemsim, ka ideāls opamp)
Ja ir gaisma, D1 rada pašreizējais Id, kura virzienā iet no D1 līdz Vn (aprunāt iet uz opamp) un dodas uz Vo.Tāpēc man ir:
VN-Vo = R1 * Id;
Vn = Vp = 0 (virtuālā zemes)
=> Vo =-R1 Id *
Tas ir mans rezultāts!Tātad, kāpēc grāmatā ir teikts Vo = R1 * Id (kas nav apgriežot to otrādi)?Ja Vo = R1 * Id ir pašreizējais plūdīs no Vo līdz Vn atcelt ID?