Op-Amp Signal kondicionēšana ADC

P

puppet.rhapsody

Guest
Hi, visi

Es cenšos dizains ieejas strāvas ķēdes ADC.ADC1173 jau ir atlasīta mūsu dizainu.Lai iegūtu stabilu atsauces spriegums chip, Circuit parādīts zemāk ir ierosināts.Tādēļ saskaņā ar spec.loksnes, bija, ka šis op-amp ķēdē ir zems avots impedance, mazinot iespējamo troksni.Pirms iet uz priekšu un akli sekot ieteica circuit diagram, es centos izprast darbības principu, kas aiz tā slēpjas, pirmkārt.Diemžēl tas nedarbojas labi.

Mans galvenais jautājums būtu jābūt ...

1.tas op-amp, LMC662, darbojas kā vienkāršu buferis, pat ja tas ir BJT savienot izvades mezgls?

2.kādi varētu būt izejas spriegums op-amp, pāri 100 ohm registor pirms BJT?

Man nav pieejami ticami simulācijas programma ar labu bibliotēku, tāpēc es nevaru uzticēties tiem, ko es mēģināju.

Es esmu jaunākais inženiera co-op un vēl mācības.Jelkādā intuitīvā padomu būtu tiešām appreciated.

Ar cieņu,

YUI
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

1.divas opamp / BJT combos ir tikai buferis sniegt pietiekamu pašreizējo uz VRT un VRB.

2.tas ir aptuveni spriegums ka 1.20k rezistoru VBE no 2n3904 uz pozitīvo pusi un - VBE par 2n3906 uz negatīvo pusi.

Hi, Millwood.Thanks a lot, lai veida atbildi un paskaidrojumu.

Var man lūdzu uzdot dažus turpmākos jautājumus?

1.Jūs minējāt, ka Op-Amp / BJT combos vai ir pietiekamas strāvas padevi uz mikroshēmu.Vai šajā gadījumā šo mikroshēmu tikai, jo tas ir iekšējo savienojumu starp VRT un VRB, ņemot vērā veidu, kādā tā ir paredzēta atsauce V?Tā seemd mazliet dīvaini, izraisīt parasti mēs vēlamies samazināt kārtējos nonākšana mikroshēma ar augstums input impedance.

2.How come Vin-šādi ievades spriegumu, nevis Vout of op-amp?Ja tas ir spriegums sekotājs, tas šķiet saprātīgi, ka Vout šādi Vin un VRT būtu drīzāk (Vout - VBE).Vēlreiz I appreciate lai veida atbildi.

YUI

1.Es neesmu īsti pārliecināts, kāpēc VRT / VRB vajadzības, daudz varas - es vēl aplūkot datu apkopojumu par ierīci, un es teiktu, ka tu izskaties arī tur.

2.Es nezinu, kas Vout jūs runājam.Tas izskatās kā ADC tāpēc tās produkcija ir digitālais.

Hope it helps.

Oh, I'm sorry.

Es būtu jāprecizē, ka es esmu vairāk koncentrējoties uz Op-Amp, LMC662 daļa nekā ADC daļu.Es gribēju produkcija LMC662 ar Vout.

Ja es lūdzu otro jautājumu, citiem vārdiem:

Kāpēc un kā ir spriegums VRT punktu (sarkans aplis) tāpat kā sprieguma ieejas mezgla (apelsīnu aplis), nevis spriegums op-amp izvades mezgls (zils aplis)?Būtu daudz lietderīgāk par mani, ja zils mezglu šādi apelsīnu mezglā ir spriegums, kam ir sarkanā mezglu spriegumu = blue mezglā - VBE.

Es ceru, ka tas izskaidro to.

YUI
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

jo ideāls opamp ir divas ieejas parametri:

1) tas ir bezgalīgs atvērta cilpa pieaugumu.Tas nozīmē, ka tad, kad negatīvā atgriezeniskā cilpa ir izveidots, bez apgriežot tapu un apgriežot tapu par opamp ir pats sprieguma.

2) tas nav pašreizējais šādus aspektus vai no ieejas kontakti.

tā šajā gadījumā 4.7k rezistoru nosaka negatīvās atgriezeniskās saites.tā spriegums nav apgriežot ievadi PIN ir tāds pats kā spriegums apgriežot pin, pateicoties # 1 above.

un tādēļ # 2, nav spriegums, kas plūst caur 4.7k pretestība, lai kopīgi ar 4.7k rezistoru un 47R rezistors ir pats sprieguma.

Oh, wow.Būtībā visiem maniem jautājumiem tika atrisināta ar diviem pamatprincipiem op-ampēriem.Es esmu pārsteigts, kā šī shēma izskatās savādāka.Es domāju, tas ir tikai tik grūti redzēt, pirms kāds patiesībā pieredzi to.

Anyways, I thank you very much.Tas palīdz daudz, un tagad es tiešām saprotu šo ķēdi.Much appreciated!

Ar cieņu,

YUI

PS: Es esmu jauna šeit un ko ziedot punkts poga do?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back