op-amp, lai 100KHz

C

Ching

Guest
Hi!Es cenšos darīt pastiprinātājs 100KHz.Es izmantoju komerciālos op-amp savienots ar diviem rezistoriem īstenot bez apgriežot pastiprinātājs patīk tipisks savienojumu.Lai gan tas var sniegt sprieguma iegūt, es uzskatu, ka ir apmēram 30 grādu fāzes nobīdes par produkciju, ja tas ir salīdzinot ar ieejas signālu.Ko es varu darīt, lai atrisinātu šo problēmu?Es nevēlos, ka kāds fāzes nobīdes.Paldies!

mēģiniet izmantot opamp, kas nav kompensēta ....parasti opamps kā 741 ir iekšēji kompensāciju, un tas ir liels fāzes nobīdes dēļ mākslīgi ieviesti pole ...taču nav jākompensē opamp varētu oscilēt ārpus īpaši frekvenču tāpēc, ka ...daudzus no šiem opamps 100khz paradis būt daudz problēmu ....

Paldies par jūsu atbildi.Es izmantoju TL072 JFET ievades darbības pastiprinātāju.Es neesmu ļoti labi pārzina op-amp struktūru.Kā es varu zināt, kurām viena tiek kompensēta vai ne?Es esmu, izmantojot, ka viens tiek kompensēta?Vai varat ieteikt kādu pastiprinātāji viņi var parasti izmanto, bet neievieš fāzes nobīdes man?
Mans ķēde pieslēgums ir tāda pati kā šī shēma.R2 ir apmēram 12 Kohms (es izmantoju mainīgo rezistoru) un R1 ir 47ohms.Es mēra pieaugums ir ap 40 1Mohm kravas lietošanas CRO.Faktiski es esmu pārsteigts pieaugums ir tik mazs, kad es salīdzina šo vērtību ar teorētisko norādīto grāmatu.Vai ir kāds nepareizs par manu pieslēgumu?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jūs paskatieties uz datu lapas par opamp, un es esmu pārliecināts, detalizēti, ka vai opamp ir kompensēta vai tiks dota augšpusē datu lapas pati ....
patiesībā tas ir ļoti svarīgs parametrs no opamp ....

Jā!Es uzskatu, ka tas ir iekšējais frekvence kompensāciju.Vai ir kāds ķēdes savienojumu tāda, ka izejas posms ir tāds pats kā ievades signāla?Paldies!

idealy ar jebkuru fāžu nobīdes u aprunāt padarīt to
bet u var samazināt to nenozīmīgu, izmantojot augstas apgriezties likme op amp

likt shēma produkcijas opamp un atcelt fāzes nobīdes vajadzības ieviešot nulles pie poliem iekšēji kompensēt frekvenci ....tas ir diezgan grūts ...Es neesmu mēģinājis to un dont ir, ka daudz to info .......

Vienīgais, es esmu ļoti pārliecināts, ir izmantošana bez iekšēji kompensēt opamp ...I'll atsaukties un pēc dažām ne iekšēji kompensēt opamps ....

Pateicoties A. Anand Srinivasan jūsu noderīgs ieteikums.Bet es domāju, tas varētu būt tik grūti par iesācējs, vienkārši patīk man! ~ Es cenšos izmantot virkni R un paralēli C pie op-amp izejas mainīt savu posmu.Šķiet, ka darbs, lai mainītu posmā, bet man joprojām nav atrast piemērotu vērtību.Ja jūs post informāciju par nekompensētām op-amp?Liels paldies!

pārbaudiet šo lapu .....
http://search.analog.com/search/default.aspx?query% 3duncompensated opamp% 26contentType% 3dData_Sheets% 26local% 3denapmeklējiet IC ražotāju mājas lapu un .... meklēt nekompensētu opampsJūs varat savākt visu katalogs viņiem ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back