OP-AMP aprēķinu palīdzību

M

Maverickmax

Guest
Hi Lūdzu atrast savu pievienoto shematisks .. Pieņemot, ka 200mV iesi uz apgriežot no op-amp, es pieņemu pieaugums ir 1,42 tātad spriegums būtu 2.82V. (Tas ir pareizi?) Vai kāds lūdzu man pastāstīt, kā izstrādāt spriegumu pie 3 pin (bez apgriežot op-amp) matemātiski, ja ieejas spriegums ir nulle. Sveicieni mm

Kāpēc jūsu shematisks negatīvs? Kāpēc ir iekļauts vistas bakas punktiņiem? Kāpēc jūs saglabājiet to kā izplūdušas JPG faila tips, nevis kā ļoti skaidru GIF vai PNG faila tips? Ja jūs vēlaties diferenciālo pastiprinātāju tad R17 paralēli ar R26, ir vienāds R19. Tad tās diferenciālis pieaugums ir 1,424 un 200mV ievades radīs iespēju ražot 285mV, nav 2.82V. Es mainījis jūsu shematisks uz pozitīvu, bet es nevarēju noņemt punktus un pūciņa. EDIT: Ar Viendiska ķēdes, R2, R17 un R26 formas sprieguma dalītāju.

Pirmkārt Im sorry, ka man deva sliktu shematiska diagramma. Otrkārt jūs varat lūdzu parādīt aprēķinu, kā jūs minējāt sprieguma dalītāju attiecībā uz R2, R17 un R26. Treškārt, lūdzu, paskaidrojiet sīkāk par to, ja jūs vēlaties diferenciālo pastiprinātāju tad R17 paralēli ar R26, ir vienāds R19. MM

[Quote = Maverickmax] var lūdzu parādīt aprēķinu, kā jūs minējāt sprieguma dalītāju attiecībā uz R2, R17 un R26 [/quote]. Pozitīvais strāvas padeve ir ļoti zema pretestība, tāpēc ir tāds pats kā zemes uz signālu. Tāpēc R17 un R26 ir paralēli un padarīt 2.35k omus. R2 ir 3.3k un tas baro 2.35k omus un padara sprieguma dalītāju, kas krustojas ar ieguldījumu 0.416.
Lūdzu, paskaidrojiet sīkāk par to, ja jūs vēlaties diferenciālo pastiprinātāju tad R17 paralēli ar R26 ir jābūt vienādai ar R19.
Paskaties opamp diferenciālās pastiprinātājs Googlē, lasīt jūsu teksta grāmatu vai jautājiet savam skolotājam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back