Online coaching par Verilog

S

saikiran

Guest
Hi draugiem,
Man ir atbalstīts Verilog HDL, kas man ir ņemti kā daļa no mana kursa darbu šajā semestrī, un esmu atrast ir ļoti grūti.

Man ir bijusi pārlūkošanu, izmantojot internetu, un nāca visā šo vietni sauc www.guruischool.com ko piedāvā šis tiešsaistes sertifikācijas kursu Verilog.Ja kāds no jums ir veikusi nekādus laikā no šīs vietnes vai ja jums ir ideja par to, kā šie kursi veida online ir, lūdzu, atbildiet man atpakaļ.I būs gaida anxiously jūsu atbildi.

Es esmu no ASV, dara mana maģistra "šeit elektrotehnikā.

Paldies,
Saikiran.

havnt dzirdējuši par šo tiešsaistes kurss, bet es varu ieteikt u ļoti labas grāmatas par Verilog: Verilog sintēze primer J bhasker un Verilog grāmatu Samir palnitkar.Gan r pieejams šajā forumā.tie r ļoti labs sākuma materiāls Verilog.Ja u HAV pamata digitālā dizaina zināšanas u būs pick it up ātri.

Es paskatījos viņu mājas lapā un nebija pārāk iespaidu.Viņi maksa pierakstīšanās maksa es uzskatu, ka 28 $ un tad $ kursa 14 par vienu ".Tomēr katrai "kursu" patiešām ir viens mācība un Verilog sērija ir apmēram 14 stundas.Kaut arī šķiet, lēti sākumā, jūs, iespējams, jāmaksā 200 $ tikai lasīt savas HTML lapas Verilog.

Labāk galā var būt grāmata:
Verilog Computer-Based Training Course

Šī McGraw-Hill grāmata nāk ar CD, kas satur Verilog mācību kurss un programmatūru simulatoriem, lai palīdzētu jums piemērot ko esat iemācījušies.Es neesmu affliated ar šo grāmatu, bet es esmu nopietni apsver pērk to.Vai kāds lieto šīs mācības?

---- Steve

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back