one nospiedumu vairāku komponentu

F

faQ_

Guest
Hi guys, Es esmu ziņkārīgs par to, ja pastāv iespēja īstenot, piemēram, izmantojot tikai vienu bigg header nelabvēlīgo ietekmi uz PCB četrus galvenes izmanto shematisks .. Jebkuras idejas?

Parasti tas ir iespējams. Vai jūsu PCB programmatūra ļauj vairākas shematisks simboli daļa?

tas, iespējams, ietver, bet ima Newbie. patiesībā, punkts nav vairāki sch.symbols par daļu. lieta, kas im cenšas darīt, ir izmantot tikai vienu nospiedumu PCB vairāku shematisks simboliem. Piemēram, es izmantoti, 8x16 virsrakstam shematisks, lai padarītu to vieglāk lasāmu. bet PCB, i gonna izmantot 2x64 galvenes. tā vietā 8 galvenes, 2 galvenes tiks ievietots. I izveidojis šo jauno 64 pinned header pēdas, bet kā es varu risināt vienā 4?

punkts nav vairāki sch.symbols par daļu. lieta, kas im cenšas darīt, ir izmantot tikai vienu nospiedumu PCB vairāku shematisks simboli
. Tā ir tā pati problēma, jo daļa ir parasti vienu nospiedumu. Piešķiršana vairākas shematisks simboli, kas tai ir jādara daļā redaktoru jūsu PCB dizains rīks. Ja jums pastāstīt par rīku, edaboard lietotāji, iespējams, var palīdzēt jums sīkāk. Pretējā gadījumā atsauce uz lietošanas pamācību un konsultācijas.

ir kāda ALTIUM versiju daļas redaktore:) Es mēģināju balstvirsma redaktors, bet tas nosaka one nospiedumu uz vienu simbolu ..

Es tikai varu pateikt, ka ALTIUM ļauj vairākiem simboliem katru nospiedumu, jums ir tā, piemēram, ar loģiskās iekārtas un DP. Es esmu pārliecināts, ka jūs varat atrast "kā uz" in rokasgrāmatu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back