onchip sakabes kondensatoru 0.13um tehnoloģija

S

sureshnaidu

Guest
IAM, izmantojot onchip kapacitātes 50pF kā savienojuma capacitance.a 100umX100um dodot 10pF capacitance.iam izmanto piecas capacitos no 10pF katra parallel.can i vietā šie kondensatori un pār other.if tā ir maksimālais cik daudz kondensatori novietot vienu virs otras . iam izmantojot 0.13um technology.pls explain.thanks iepriekš

Ja jūsu process ir N metāla slāņi, jūs varat kaudze N-1 kondensatori. Ja iespējams, neizmantojiet M1 (lielākais parazitāras kapacitātes ar pamatni).

In 0.13um procesa cepures MIM cepures? Ja tā, jūs nevarat kaudze tos ..... Vai arī jūs padarīt savu roku aprēķināti vāciņu ar metāla slāņi? kāda veida griestu jums ir pieejams? arī tur ir dažādi MIM cepures ar citu rajonu / FF, Kas jums ir? jgk

Jo 0.13um procesa cepures MIM cepures? Ja tā, jūs nevarat kaudze tos
Ar 1FF / (mikroniem) ² vāciņu vērtība, es domāju, ka tā ir MOM vāciņu. Tos var sakraut.

MIM vāciņu nav tas pats kā MOM vāciņu. Ar 90nm TSMC Jums nācās maksāt papildus par MOM vāciņiem. Jūs esat pareizi MOM vāciņi var sakraut, bet MIM vāciņi jūs nevar, jo tie ir starp slāņiem, usallys tikās 6-8 met. Arī MIM griesti nāk divās flavors, 1fF/um2 un 2fF/um2 ... labi atleast ar 90nm Jgk

[QUOTE = jgk2004, 809.864], jūs padarīt savu roku aprēķināti vāciņu ar metāla slāņi? kāda veida griestu jums ir pieejams? jgk [/QUOTE] Iam necieš kondensatori usng metāla layers.Iam izmantojot MIM kondensatori no umc0.13um tehnoloģijas library.MIM, MOM, N-CAP, P-CAP ir pieejami library.which vislabāk ir izmantot sakabes Lai gan platības un citas priekšrocības, ja any.thanks iepriekš

Jums nepieciešams pārbaudīt ar ko kopā būs padarīt jūsu chip! Tāpat kā es teicu iepriekš, es esmu pārliecināts, ka jums maksāt papildus par MOM vāciņiem. Vai jūsu uzņēmums, profesors, vai departaments gatavi maksāt par papildu stuff vai jūs saņemsiet noklusējuma. (Ja mini ASIC palaist jums ir darīt to, kas everone cits dara ... Tātad jums nav izvēles, tikai uzzināt, kas jums var un ko nevar izmantot Jums nepieciešams pārbaudīt ar ko kopā ir padarīt jūsu chip. lai redzētu, kas jums ir pieejama. Tas ir jūsu PDK docs vai jūsu boss zināt, ja tas ir tikai projekts, skolu, kas nebūs ražots tikai izmantot MIM vāciņu.. Jgk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back