On / Off pārslēgšana gaismu, izmantojot atbildīgās

M

mouzid

Guest
Hi Ikvienam, Can anyone explaning vai sniedz shēmas, kā ieslēgt / izslēgt 220 50 V Hz W 75 spuldzi ar PIC?

[Quote = mouzid] Hi Ikvienam, Can anyone explaning vai sniedz shēmas, kā ieslēgt / izslēgt 220 V 50 Hz 75 W spuldzi ar PIC [/quote] Ir divi veidi kā to darīt:? 1 - jūs varat izveidot savienojumu triac ar mikro tad tās nav ieteicams 2 - jūs varat savienot opto triac ar mikro, tad izeja opto pievienots TRIAC ar šo jūs osilate galvenais elektroenerģijas 220V ar mikro

Paldies hassan1980, Vai jūs cauri vairāk gaismas šajā norādot, kas ir sweeted TRIAC un opto? Vai ir kāds shematics.

[Quote = mouzid] Paldies hassan1980, Vai jūs cauri vairāk gaismas šajā norādot, kas ir sweeted TRIAC un opto? Vai ir kāds shematics [/quote]. Patiesībā es gribētu izmantot Optocoupler TRIAC, un pēc tam izmantot draiveri triac par kravu. dearfriend, lai shematisks jūs varat darīt pats tas ir pārāk viegli izdarīt. starp citu, kādi ir mikro jūs izmantojat?

Nu, lai kontrolētu komutācijas gaismas tās diezgan viegli darīt ... jūs vienkārši ir jāzina, cik jūsu gaismas, cik jūsu gaisma noteiks lielumu jūsu pic ... arī ļoti vienkāršs būtu izmantot PIC 16F84 izmantojot to jūs varat iegūt 13 I / O pins ... labi, kā jums vadīt augsta sprieguma 220 V ierīces, lai jums nāksies izmantot releju un releju, ir jākontrolē ar PIC ... labi lets get darīt, kā jums nepieciešams shematisks ... arī vienkārši izdomāt to ārā no zem ... Savienojiet izejas pin no PIC, lai bāzes dažu vispārējas nozīmes NPN Transistor, apkopošana būtu VCC, un ka tranzistors Emitter ir nokļuvis vienā galā spole Relay, otru galu releju spoles tiks pamatota ... par relay kopējo būs saistīti ar galvenajiem 220V Power, parasti atvērts savienojums no jums Relay būs savienots ar savu Gaismu vai kravu terminālis un citām termināliekārtām būs 2 termināla galvenais elektroenerģijas ... Cerot, jums būtu norādītas to ārā ... vēl ļaujiet man zināt, un es ņemšu darīt schemagtic un augšupielādēt to Best Regards

[Quote = jamshid.dastur] Nu, lai kontrolētu komutācijas gaismas tās diezgan viegli darīt ... jūs vienkārši ir jāzina, cik jūsu gaismas, cik jūsu gaisma noteiks lielumu jūsu pic ... labi ļoti vienkāršs būtu izmantot PIC 16F84 izmantojot to jūs varat iegūt 13 I / O pins ... labi, kā jums vadīt augsta sprieguma 220 V ierīces, lai jums nāksies izmantot releju un releju ir jākontrolē, ar PIC ... labi lets get darīt, kā jums nepieciešams shematisks ... arī vienkārši izdomāt to ārā no zem ... Savienojiet izejas pin no PIC, lai bāzes dažu vispārējas nozīmes NPN Transistor, apkopošana būtu VCC, un ka tranzistors Emitter ir nokļuvis vienā galā spole Relay, otru galu releju spoles tiks pamatota ... par relay kopējo būs saistīti ar galvenajiem 220V Power, parasti atvērts savienojums no jums Relay būs savienots ar savu Gaismu vai kravu terminālis un citām termināliekārtām būs 2 termināla galvenais elektroenerģijas ... Cerot, jums būtu norādītas to ārā ... vēl ļaujiet man zināt, un es ņemšu darīt schemagtic un augšupielādēt to Best Regards [/quote] es cienu jūsu viedokli, bet releji izmanto, lai kontrolētu 220 Lampas ir ierobežots, iedomāties, viņš vēlas, dim augšu un blāva leju Gaiši kā var izdarīt, izmantojot releji?

Oh yeah thats taisnība ..., ka jūs nevarat kontrolēt pašreizējo, lai kontrolētu spilgtumu gaisma, izmantojot tikai releju ... Lai to izdarītu jums ir kontrolēt kontroles, un ka jums nāksies izmantot sprieguma kontrolē sprieguma / strāvas avotu, bet tad vadības spriegumu no pic jāmaina ar laiku, līdz ar to analog produkciju, tiks prasīts ...

Hi all, Nice metodes. @ Jamshid.dastur, vai ir releji (Drived ar 5 voltu?) Pieejami tirgū un var nodrošināt šo uzdevumu? @ Man patika tehniku optocoupler un triac, bet kāpēc tieši triac?

Hi master_picengineer, Jā, Jūs varat saņemt releju virza tikai 5 volti, bet, ja Jums nav iegūt vienu, tad jums izmantot alternatīvu 12 V Relay un vadīt to, izmantojot NPN, kā minēts. Jā tā, lai pārliecinātos, ka gadījumā, ja kļūs Light ON / OFF tāpēc uzdevums ir nodrošināta. Tā kā TRIAC lietošana ir saistīta arī jā TRIAC var izmantot arī, lai pat samazināt ķēdes, vienkārši savienojot vārtiem triac uz izvades no PIC pin, bet tikai trūkums ir tas, ka TRIAC ir 2 oppositely savienots Diodes tāpēc ir sprieguma kritums (0,7 ideālā gadījumā) visā tā laikā uz priekšu nobīdes, kas izraisa nelielu zaudējumus sinusoidālu viļņu forma, bet tās gandrīz nav vērā ņemamas, lai jūs varētu izmantot arī TRIAC kā alternatīvu Relay. Best Regards

Paldies jamshid.dastur, es domāju, ka triac ir labāk, jo man nav apreciate elektro-mehānisku. Sīkas ziņas par šī tehnika ir pievienota lietas materiāliem. Cheers, Master_PicEngineer [/GVideo] [/tex] [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back