ODB Format

Es domāju, ka nepastāv iespēja eksportēt ODB failus no PADS POWERPCB.Drīkst opther šajā grupā var palīdzēt, ja tas ir iespējams.

Bet, ja jums ir nepieciešams šis Valor FAB pārbaude Jūs varat eksportēt ASCII formāta jūsu projektu, kas valor rīks readin.

IF FAB mājā var izmantot IPC356 netlist tad varat izmantot IPC356 netlist ekstrakts script failus, lai iegūtu pats, izmantojot izvēlni Rīki> Basic skriptu.Jums ir nepieciešams ielādēt failu (*. bas) pārnes skriptu sarakstā.

Es parasti sniedz ASCII formātā fabhouse, ko tās izmanto validāciju.

Cheers!
Nagaraj.

Sveiki,

Es atklāju, ka ODB formāts Eksports ir iespējams PADS PCB no šī dokumenta, iet cauri detaļas.

Un kāda ir FabLink XE programmatūru?no kurienes es varu lejupielādei programmatūru? iedodiet man saiti un tā detaļas?

FabLink XE programmatūra nodrošina Mentor Graphics.Tā nav bezmaksas lejupielādējamu.Pateicība,
Nagaraj.

Citi ir teikuši, Fablink XE ir programmatūra, no Mentor, kas darbojas ar ekspedīciju un BoardStation RE.Es nedomāju, ka tā ir paredzēta darbam ar Pads.Man nekad nav izmantots programmatūru, bet es esmu redzējis demos to pie mentora U2U konference un tas izskatījās diezgan vēss.Es nezinu, cik tas ir, bet es esmu guessing tā nav lēta, jo tas ir vērsts uz to augstāku instrumenti.Šeit ir saite uz papildinformāciju par rīku:

http://www.mentor.com/products/pcb/expedition/physical_design/fablink_xe/index.cfm

Kā izveidot ODB formātu izejas no PowerPCB?Risinājumi:

PowerPCB nav spēja radīt ODB izvadi, taču, ja jums pieder CAM350 tas ir spēja ar rezultātu ODB failus.Vide:

PowerPCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back