obligāciju stieple simulācijas HFSS

L

LTCC

Guest
Hi, guys. Es gribu, lai modelētu interconnetion starp microstrip un MMIC spilventiņu, un es izmantot divas paralēlas obligāciju vadi, lai savienotu tos, bet es nezinu, kā izveidot lumped ostas MMIC spilventiņu. Var kāds sniegt man padomu? Anything būs welcome.

Paziņojums, ka HFSS ir divas wizards, lai izveidotu bond vadi. Varat izmantot lumped ostas, kā izejas punktu. To piemērošana engineeriing personāls ir noderīga, kā arī. Es gribētu sākt tur ar jautājumiem.

Thank you so much, Azulykit. Es jau jautāt Ansoft inženierzinātņu par obligāciju stieple simulāciju. Man ir izmantot vedni, un arī es izmantot lumped ostas. Problēma ir tā, es nezinu, kā pieeja MMIC spilventiņu, tikai izmantot 50ohm microstrip līniju kandidēt uz to? Ansoft sīkumi iesaka izmantot lumped ostā, lai savienotu obligāciju stieple tieši, ne MMIC spilventiņu, bet rezultāti, šķiet, ir nepareizi. Vai jums ir kāda ideja par to?

Sveiki lumped ostas, šķiet, nav spēkā, ja jūsu darba freq līdz ~ 20GHz Pievienot microstrip daļu, uz obligācijām, izmantot microstrip viļņvada ostas un deembeding obligācijām ref plaknē. Noņemot kalibrēšanas kļūda šādā veidā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back