NRF24E1 izejas impedance matchment quetion

Y

yellowtooth

Guest
Mēs izmantojam chip NRF24E1.Tagad mums ir problēma pretestības atbilstības pie RF izeja no ANT1 (pin 19) un ANT2 (pin20).

Nez, kā veidot pretestības spēles ķēdēm (L1, C11, C12, C13) form ANT1 un ANT2 ar antenu.Attiecībā uz datu lapas par NRF24E1 nav pretestība no ANT1 un ANT2 vispār.Es domāju, ka ANT1 un ANT2 ir diferenciālo bi-directional ostā, un antena ir viena beidzās ostā.Tā atbilstības tīkla (L1, C11, C12, C13), ir Balun.Vai tas ir tikai saskaņojot tīklam bez Balun funkciju vispār, un tikai izvirzīti vienas ostas uz antenu un citu ostas uz zemes.Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, informācija par tīkla?

Kā mēs zinām, šunta vāciņu un sērija vāciņu veikt dažādas virzienā smith chart.Kāpēc vieta nobāzt uzgali (C13) pēc sērijas uzgali (C11 un C12)?

Thank u very much!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Čau,
No nRF24E1 datu lapas nav skaidri attiecībā uz nepieciešamo slodzi ne pārskaitījumu, bet, ja paskatās, kas datu lapas par nRF2401A, jūs redzēsiet "slodzes pretestība novērojama ANT1/ANT2 rezultātiem vajadzētu būt diapazonā no 200 700ohm. slodzi 100ohm j175ohm ir ieteicama maksimālā izejas jauda (0dBm). ".Jo RF serdeņi ir identiskas, pats attiecas uz nRF24E1.
Esmu izmantojis atbilstošas tīklā attēlu, bet ar 3,3 nH induktors (es nevarēju atrast 3,6 nH mazos qty), C11 = C12 = 1,5 p un bez C13.Šīm vērtībām, produkcija bija aptuveni 0dBm, ko mēra ar R3131 SA.Mērījumi tika veikti bez modulācijas (pārrāvumi pārvadātāju tikai).Komponenti ir visi 0603, vienīgais izņēmums ir 3,3 nH, kas ir 0.402.

/ pisoiu

Esmu arī redzējis 2.401's datasheet.Problēma ir, ka "100ohm j175ohm" nevar pārveidot tā, lai 100ohm ar L1, C11, C12 un C13.U var to pārbaudīt pēc Smith diagrammas rīks.Do u?

Un Do U zināt input impedance no antenas?U tikai testa jauda no ostas, do U izmantot jebkuru antenu, tad?

yellowtooth wrote:

.....

U tikai testa jauda no ostas, do U izmantot jebkuru antenu, tad?

Es arī gribu darīt tāpat kā U ar 2 switchs.

Would U lūdzu, pasakiet man, kas ir conect slēdža vadības signāls?

Tikai pin18 (VDD PA)?Thank U.

Tas ir ne tikai slēdzi, kas jākontrolē.PA un LNA ir jākontrolē, ja abās apgriež pašā laikā, tās var svārstīties.Es izmantoju atsevišķu signālu no CPU, lai kontrolētu virzību.Teorētiski VDD PA vajadzētu darīt pats, bet es varu izmantot CPU izejas signālu citām pārbaudēm nolūkā, kā arī.Es centīšos šajās dienās, lai kontrolētu RF skatuves ar VDD PA, un I'll let you know.

/ pisoiu

Thank u very much.Es donot vēlaties izmantot citu CPU, izņemot vienu 24E1.Un ko metode bija U izmantot, lai kontrolētu PA un LNA nevar strādāt tajā pašā laikā?

Just kontroles pilnvaras un izslēgt?Augšupielādēt smith shēma pretestības matchment.

"100ohm j175ohm" transformēsies uz 100ohm var tikai izmantot tikai viens kondensators.Bet, ja izmanto ķēdes datu lapu sniedz, tas ir tikai šādi.

Tāpēc es domāju, ka vai nu 24E1 datu lapa ir nepareizi, vai 2.401, ir nepareizs.Ziemeļvalstu ir blēdība!

PA un LNA nav kontrolieris ar iespēju pin, tiem abiem ir šāda funkcija.Par atbilstību, man nav izmantoti Smith, lai simulētu to, es tikai izmanto vērtības, kas norādītas iepriekšējā amatā, un es mērot izejas, kas ir aptuveni par 0dBm.Sākotnēji rezultāti bija diezgan slikti, ar exactely kā datu lapu vērtības, bet daži ar dažādu vērtību pētījumos esmu iegūta 0dBm.Es domāju, ka šī atšķirība ir tādēļ, PCB, kas ir FR4 un par sastāvdaļām parasitics.Tomēr, ja ir PCB līmenī, pēdas ir minimālas, labs zemes plakni, bet izkārtojums ir savādāka nekā kā tas ir norādīts nordic app piezīmes.

/ pisoiu

Esmu mēģinājis kontrolēt visu varas skatuves ar VDD no CPU PA.Unfortunatelly, tas bija unsuccesfull, galvenokārt tāpēc, ka PA (RF2172 no RFMD) ļauj pin iepērk maz mA, kad nojauca, pašreizējā kas NRF nevar nogremdēt ar VDD PA pin, vēl vienmēr ar apm.1,1 V līmenī.Tas nav ok, jo tas turpinās RX side off kad saņem režīmā.Tikai izvēle man ir izmantot pin no NRF CPU kontroles PA / LNA / slēdži, vai iekļaut push / pull stadijā (vai nu p n MOSFET, vai loģiskās ieejas) no VDD PA tapu un kontroles tapas RF daļu.

/ pisoiu

Thank u very much!

Sekojošos R Ziemeļvalstu atbildi:

Izskatās, ka jums varētu būt veco versiju datu lapas.Jaunākās,
pārskatīšana 1.2, ir no jūnija 2004, un to var lejupielādēt no mūsu mājas lapā.

Pie antenas pretestība ir 100 j 175 omus.

ANT1 un ANT2 ir divvirzienu.NRF24E1 ir gan raidītājs un uztvērējs.

Saskaņošana tīkls Balun kas pārveido RF signālu no diferenciāli
vienkārša beidzies.Jauna saskaņošana tīkls ir mazliet atšķiras no man
domāju, ka jūs lietojat, un tā ir labāk apspiešanu harmoniku stimulētas.nobāzt capacitor vairs netiek izmantota.

Ja esat nolēmis izmantot 50 ohm antena (vairums antenas ir 50 omi), jūs tikko
izmantot atbilstošas tīkla mēs piedāvājam.

Nevis audzināt vecās brūces, utt ..bet es esmu jautājums, ja kāds varētu ieteikt Balun nomainīt 0.603 komponentiem, kas izmantoti, lai pieskaņotu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back