Nr svārstības gredzens oscilator in Hspice

S

sridhara

Guest
Man ir paredzēti 5 pakāpju gredzenu oscilators izmantojot invertoriem .... un es modelētiem in hspice es atklāju produkcija, kas līdzstrāvas spriegumu no 2.5V uz piegādes 0-5V .... kādi varētu būt iespējamo problēmu ......

Es domāju, ka u ir jāpārbauda bankhaursen nosacījumu svārstības, ti, cilpa pieaugums = 1 Centieties, lai palielinātu transconductance iegūt gm katru invertoru.

mēģināt vairākos posmos, piemēram, 13 15 posmi ... tad varbūt izmantot NAND vai ne vārtiem uz start / stop svārstības:) un izmantojiet lielāku W un L. .. 2um/1um, 3um/1um Es neesmu īsti labi, kā saskaitīt cilpa pieaugums sīkumi ...

Jums ir nepieciešams, lai sniegtu sākotnējo stāvokli, lai sāktu oscilators, tas ir 5 pakāpju gredzenu invertoru pamatā oscilatoru vai 5 pakāpju starpība gredzenu oscillator.For bijušais jums nepieciešams tikai pieslēgt inverteri atpakaļ atpakaļ, lai tā jums ir nepieciešams noteikt pieaugums un starpības pāriem tā, ka barkhausen kritērijs ir izpildīts. amarnath

ja jums ir modelēti, izmantojot pārejošas, mēģināt samazināt soli laiks .... dažkārt tas ir tāpēc, precizitāti spice ....

[Quote = amarnath], jums ir nepieciešams, lai sniegtu sākotnējo stāvokli, lai sāktu oscilators, tas ir 5 pakāpju gredzenu invertoru pamatā oscilatoru vai 5 pakāpju starpība gredzenu oscillator.For bijušais jums nepieciešams tikai pieslēgt inverteri atpakaļ atpakaļ, lai tā jums ir nepieciešams noteikt peļņu starpības pāriem tā, ka barkhausen kritērijs ir izpildīts. amarnath [/quote] tas ir 5 pakāpju invertoru pamatā oscilatoru

tad u nav devuši sākotnējo stāvokli, izmantošanu. ic paziņojumu, lai dotu sākotnējo stāvokli attiecībā uz izejas mezglā. amarnath

Sākotnējais stāvoklis ir svarīgs. Reālajā shēma, troksnis var ļaut gredzenu oscilēt. bet spice, nav trokšņa, tāpēc mēs protestu un pievienot sākotnējo stāvokli vienā mezgla gredzenu oscilators, kā troksni. un ka liks gredzenu oscilēt. Ryan

noteikto sākotnējo stāvokli, viena mezgla uz. ic Vnode1 = 5 un iepriekšējā mezglu kopu. Vnode0 ic = 0, tad palaist pārejošas simulācijas ar. tran tincr tstop UIC tā, ka sākotnējais nosacījumi ir ņemti vērā. pārliecinieties, ka trapecveida integrācijas metode tiek izmantota, BE vai GEAR apgrūtināt oscilatori, lai start-up.

kad es dot impulsu ieeju, tā ir darba naudas sodu ..... bet man ir vēl viena šaubas ..... pirms pulss tika dota ..... cik nāk 2,5 V (par VDD = 5V) nāk kā izlaidi ... (ie) invertora darbojas kā sprieguma dalītāju .......???? i get to pašu vērtību (VDD / 2) dažādās vērtības W un L gan PVO un NMOS .....

Parasti jūs varat pievienot ieslēgt / izslēgt, ko ievietot NAND vārtiem invertoru ķēdē. Un izmantot disable-> ļauj squence un jūsu oscilators wil funkciju

yeah, u ir nepieciešams pievienot Iekšējās stāvoklī khouly

spice pievienot gmin paralēli / DC konverģenci DC atrisināt. Vienlīdzīgas gmin visu mezglu padarīt perfektu dalītājs. aizstātu vienu invertoru ar NAND, visu gredzenveida nepieciešams ieslēgt / izslēgt NAND.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back