Nostrādāšanas kavējuma: pārnesumu jautājums

L

ljy4468

Guest
Hi all es esmu redzējis lapas dažu PWM kontrolieris. un et. pazīme ir, piemēram, šādi. Es zinu, "Pavairošana kavēšanās rezultātiem," līdzekļiem. Bet testa apstākļos ir overdrive = 200mV. Ko tas overdrive = 200mV līdzekļiem?? Paldies.

Var būt VGS - piektā, jo izmantojot VDD vadīt nav optimāla, lai gan mēs visi izdarīt. ELE

Es varu pateikt šajā sakarā salīdzinājuma. Es domāju, PWM tas būtu pats .. Comparator ir divas ieejas .. proti nominālā sprieguma un datu ievade pārnesumu ir spriegumu atšķirība starp atsauces spriegums ar dzelzceļa spriegumu ieejas impulsu. piemēram, ja ref spriegums ir Vref un ievadi pulss ir no 0V-VDD, overdirve sprieguma būtu; Vref-0 un VDD-Vref. Tas overdrive nolemj pieauguma un krituma laikā un propogation kavēšanās pie izvada. Ja jūs izdarīt līkni starp overdive uz propogation kavēšanās ir optimālā vietas, kur īpašu vērtību pārnesumu kavēšanās būs minimāls. Es ceru, ka tas ir tas, ko datu lapa ir arī atsaucas ...

Paldies par atbildi, freescale_bharat! Es nezināju nozīmē "pārnesumu spriegumu", kas salīdzinājuma. Tātad, ja PWM, (viena ievade ir sawtooth, cits ir kļūda amp izejas (DC)), pārnesumu spriegums ir atšķirība starp šiem diviem signāliem. Vai nav tā? Tu domā EA produkcijas vērtību nosaka kavējuma, pieauguma un krituma laikā arī? Paldies, Regards.

Jā ... ljy4468, EA produkcija ir DC Vref un sawtooth ir pulsu. Jūs redzēsiet kaut ko līdzīgu līkni, Es cenšos pievienot .... un optimālo pārnesumu, propogation kavēšanās būs minimāls.

Vai jūs varētu man pateikt, ko izplatīšanās kavējuma ir? un kā noteikt kavējuma? simulācijas?

Propogation termiņš ir laiks, kas ieguldījumu parādīsies produkciju. Tas var būt skaidrs, kā, Flip Flop vai slēdzeni, kas ir TDQ (dati izejas kavējuma) vai TCQ (CLK līdz izejas kavējuma) Jūs varat izvietot ieejas ar izejas viļņu forma kopā un 50% no Datain PUSE līdz 50% Dataout pulss būs propogation kavēšanās.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back