Nosakot elektrisko ventilatoru mehānisko

B

bluemist

Guest
Man ir vajadzīga palīdzība, lai noteiktu šajā elektrisko ventilatoru mehānisko un tā daļas projekta dokumentāciju. Lūdzu skatīt attēlus. http://img.photobucket.com/albums/v196/malinis/DSC00093.jpg http://img.photobucket.com/albums/v196/malinis/DSC00094.jpg Es gribētu jautāt: - Kādas specifiskas veida AC motors tas ir? - Es esmu atsevišķi katrai daļai motors, nosaka katru daļu, un tā funkcijas. Vai kāds minēt Dokumentācijai un noderīgas diagrammas par šo? Jebkura palīdzība ir ļoti appreciated, thanks in advance.

lai palīdzētu jums, lūdzu, norādiet vismaz: 1. ražotājs, elektrisko ventilatoru. 2. spriegumu 3. nav vadu, krāsu klāt. 4. cik daudz uzstādījumus. piemēram, hi-med-lo? Jums ir nepieciešams norādīt to orther par mani un citiem, lai palīdzētu Jums. : D β

Hi, paldies par atbildi. Tas ir kinda problēma, jo man nav motora tiesības tagad. Man ir līdzīga elektrisko ventilatoru nekā šeit (gan stāvēt ventilatoriem), bet tā var atšķirties par ražotājs. Vai pamata AC motora tips atšķiras, ja to veic dažādu ražotāju? Es domāju, mums ir tipiski spriegums un ātruma iestatījumi šeit pēc visas (220V, hi-med-lo), un tās izskatās vienādi too. Tie ir citi mehāniskie specs: 1. ražotājs, elektrisko ventilatoru. = Tā saka KDK, Matsushita Electric Filipīnas 2. nominālais spriegums = 220V 60Hz 3. nav vadu, krāsu klāt. = Ir 6 vadi (sarkans, brūns, dzeltens, melns balts, zils) 4. cik daudz uzstādījumus. piemēram, hi-med-lo? = 3 iestatījumus (3, 2, 1), lai tā ir hi-med-lo. Es ceru, ka jūs guys var man palīdzēt vēl vairāk par šo. Paldies.

Es domāju, ka labākais veids ir atvērt motoru. Spriest pēc bildes ir grūti, bet es teiktu, ir indukcijas ar trim ātrumu. Atveriet to un fotogrāfija rotoru un statora. Tas varētu palīdzēt.

Jā, mēs atvērsim mehānisko tiešām, tas ir saistībā ar projekta mērķiem. Diemžēl kā jau teicu, man nav motora šeit, tas ir ar citiem grupas dalībniekiem. Tas būtu nepieciešams laiks, lai to fotogrāfijas, jo tas joprojām agri no rīta vairāk nekā šeit. Es noteikti ceru, ka jums ir pacietība, bet, lūdzu, sīkāk izstrādās par to, ko jūs teicāt (indukcijas w / 3 ātrumu).

Spriest pēc asi, kas ir plānas un garas, griezes momentu, ka šis motors ir rīkoties ir neliels. Aizdomīgs kā kāds teica, ventilators. Sakarā ar to, parasti motors indukcijas tipa. Rotors nav vadu, bet ir masive īsslēguma izgatavota no alumīnija un mazliet noliektu, tāpēc būtu atšķirība posma, kas rada griezes momentu. Asinhronā dzinēja nevar mainīt ātrumu bez izmaiņām. Citiem vārdiem sakot, ja jūs mēģināt "kontrole", ātrumu, kontrolējot barošanas sprieguma motora zaudē griezes momentu ļoti strauji. Ātruma izmaiņas ususlly nāk kā instalācijas daļas statora paralēli vai sērijā. Es esmu pārliecināts, ka ir pietiekami daudz informācijas par internetā, no kuriem izvēlēties. I did ieplests ar "Asinhronā dzinēja" un konstatēja, ka http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/magnetic/indmot.html

: D nevaru redzēt bildes, bet es centīšos atšifrēt specifikācijām tha jums ir dota. β

Foto skaits divas rotors ir tipa "vāveres Būris Indukcijas Motor". Foto skaits 4, iekšējais spole ir sākuma lentu. Motora vajadzībām, lai atvienotu šo sākuma tinumu pēc noteikta ātruma sasniegšanai. Ir jābūt kondensators starp regulāriem spoli un sākuma spoles, lai sāktu too. Tātad, no sešiem kabeļi, divi ir sākumpunktu spole un četri no viņiem ir, lai regulāri spoles. Tas var būt norāde, ka motors ir divu ātrumu motors, vāveres Cage Indukcijas Motor.

Es saprotu. Vārdu sakot, šo mehānisko būtībā ir Vienfāzes indukcijas motoru, bet izmantojot rotoru vāveres Cage veidu, tāpēc tas ir vāveres Cage Indukcijas Motor. Am I right? Es domāju, ka ir pietiekami daudz informācijas, lai saņemtu mani. Liels paldies, lai jums abiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back