Nosūtot WAV failu seriālās pieslēgvietas (straumēšana)

S

saad_leo87

Guest
Es cenšos nosūtīt WAV failu uz seriālo portu, un vēlas lietot UC (ar atmiņas buferis), lai saņemtu to, un nosūta to digitālo runātājam es esmu, izmantojot Virtual Serial Port Driver 6.9 panta ko Eltima Software) saistīt COM porta pāra (piem. COM2 un COM6) un izmanto to, lai nosūtītu wav failu sērijveidā no MATLAB ar iespiesto shēmu par Proteus simulētās (izmantojot COMPIM) Problēma ir tā, ka es esmu pārliecināta, vai wav failu (paraugs datne 2 sek ilgums, paraugu freq = 44.100 Hz) būs pareizi, jo es esmu konvertējot WAV-failu peldošā komata vektoru ar MATLAB ar hex pirmo un pēc tam nosūtīt to uz COM2 .... ja es saņemšu hex-modeli Proteus caur COMPIM, nosūtiet to uz UC .... un izmantot to, lai atdalītu un nosūtīt pa kreisi un pa labi kanālu dažādās tapas un savienot šos pins (ar vadītāja circuit / Amplifier) ​​uz digitālo speaker, vai tā darbojas pareizi? Arī tas seriālais ports ļauj datu pārraides ātrumu 57, 600 bps (bez jebkādas programmatūras manipulāciju)? Es būšu ļoti pateicīgs par jebkuru ierosinājumus ..... Es esmu īsts haoss: s

Es nezinu, ko tu domā ar "digitālo runātāja, bet jums ir nepieciešams, 350kB atmiņas buferis, WAV ja tas ir 16-bit stereo. Jūs varētu nosūtīt wav uz UC un ir uC uzglabātu to SD karti. Par uC spēlēt wav jūs izlasīt to no SD kartes un nosūtiet to uz DAC. Ja Jūs lietojat 8-bit mono pie 8000Hz, jums vajadzēs 16kb uzglabāt to, vai jūs varētu straumēt tieši Jūsu produkciju, ja jūsu com ports strādās pie 115.2kbps. Jūs varētu izmantot PWM izejas skaņu, ja jūs nevēlaties izmantot DAC. Ir apskatīt http://www.rpi.edu/ ~ kouttd/03/Rage_against_the_arduino.html par līdzīgu projektu.

paldies daudz par jūsu palīdzību un es esmu gonna prasīt vairāk tagad = p 1. Vai jūs varētu man pastāstīt, kā jūs atmiņas aprēķini, lūdzu? 2. tas fiziskais COM ports atbalsts 115,2 kbps bodu likme? Es domāju, tas bija līdz pat 56 kbps tikai: s 3. kas ir domāts ar PWM kanālu? Es zinu, ko PWM ir, bet kā jūs to izmantot, lai atskaņotu WAV failu tieši? : S

sveiki .. Es joprojām strādā par pašu projektu pārāk .. un man ir nepieciešams zināms resurss sūtāt (straumēšana) *. wav failu seriālo portu .. Es esmu, izmantojot Delphi programmēšanu .. man konvertēt failu uz *. txt 1. ..? tā ideja kļūst līdzīgs šim: file.wav => file.txt => seriālais ports paldies ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back