Nokavējums cik ilgi līdzstrāvas motoru kontroles ar PWM

B

boon1987

Guest
Hello,

Es esmu vērsts jautājums par izmantojot PWM, lai kontrolētu ātrumu motoru.Es lietoju DSPIC30F4013 no mikroshēmas, lai radītu PWM signālu.Signāls tiek padots L293D, kas ir populārs H-brigde motoru vadītāja.

Mans jautājums ir, es vēlos mainīt ātrumu mehāniskā accroding lai noteiktu nosacījumu.Lai mainītu ātrumu, es zinu, man ir nepieciešams mainīt maksājumu ciklu PWM.
I am confused because as we know Microcontroller is the far faster than response from motor. So how long i need to delay after i change the duty cycle of PWM in program to wait the motor response to this changes?Mans jautājums ir, cik ilgi man ir nepieciešams, lai tūlīt pēc i noteikt dažādu nodokļa cikla PWM..
Es esmu sajaukt, jo, kā mēs zinām, Microcontroller ir daudz ātrāk nekā atbilde no mehāniskajiem Tātad, cik ilgi man ir nepieciešams, lai tūlīt pēc i mainīt maksājumu ciklu PWM programmu nogaidīt mehānisko atbilde uz šo izmaiņām?Pateicos jau iepriekš par jūsu palīdzību.
, please teach me.

Starp citu, ja kāds ir pieredze ar labu frekvenci PWM ka izbaro L293D mehānisko vadītāja,
lūdzu, mācīt man.

Paldies.

Hi,
Tā ir jūsu vēlmi, cik ilgi vēlaties.Jūs varat gaidīt taimeri pārplūdes vienu, divas vai tik ilgi, cik vēlaties.Saprātīgs kavēšanās varētu 100ms līdz 500ms, I guess.Šis ir tas, ko es daru, lai lielākā daļa manu līdzstrāvas motoru vadības shēmas.
Mēģiniet 100ms sākumā un redzēt, ja tā darbojas pareizi.
Ceru, ka tas palīdzēja.
Tahmid.

,

Hello Mr.Fvm,Kavēšanos es domāju ir parādīts kā piemērs zemāk,

int galvenais (spēkā neesošs)
(
/ / Set ciklu līdz 50% PWM šajā programmā līnijas

/ / Tad atlikt uz noteiktu laiku pēc noteikta darbības cikls līdz 50%

/ / Tad pāriet uz nākamo norādījumu līniju
)

Tātad, kavēšanās es domāju, ir kavēšanās pēc iestatījumu PWM ciklu līdz 50%, pirms doties uz citu programmu?Ir jāgaida Motor atbildes programmai.

Cik ilgi kavēšanās ir jānosaka programmā?Tas ir tāpēc, ka man ir nepieciešams, lai kontrolētu ātrumu DC motoru.

Jums vēl nav pateikt to, ko jūs tieši tā gaida.

Skaidrs, ka pēc pārejas ātrumu setpoint, faktisko ātrumu sāk piemēroties pārmaiņām, visticamāk, pagriežama eksponenciāli uz jaunu
līdzsvara ātrumu.

you want to wait for the motor to reach the new speed (you didn't say yet if or why), then

Tātad, ja
jūs vēlaties gaidīt motoru, lai sasniegtu jaunus ātruma (Jums nav pateikt vēl, ja vai kāpēc), tad
Jums arī vajadzētu zināt par pieņemamu atšķirība no līdzsvara ātrumu.Reakcijas laiks, lai sasniegtu, piemēram, 80%, 90%, 95%
Galīgo ātrumu galvenokārt ir atkarīga no inerces moments kravas savienots ar jūsu mehānisko un arī motora tipa.
Laika konstantes var pamatā aprēķina mehānisko datu lapas, bet es domāju, tas ir daudz vieglāk empīriski novērot
motors ātrums, mainot setpoint.

Tomēr, ja jūs nav nepieciešams, lai sasniegtu noteikto mehānisko ātrumu, turpinot ar nākamo soli, tad kāpēc gaidīt visu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back