Nodroses režīms: Analog Circuit

S

sachinagg77

Guest
Kas ir jāpieņem, lai noteiktu visus iespējamos iemeslu noplūdi gaidīšanas režīmā analog circuit?

Kas jādara, lai nodrošinātu, ka pašreizējais nav noplūdes laikā gaidīšanas režīmā?

With Regards
Sachin

Noplūde caur vārtiem, liela tranzistors?

noplūdes caur jebkuru slēdži (standarta šūnu), ja tie ir izslēgti.mēģināt palielināt kanāla garuma vai kaudze ar sērijas ierīces.

jebkurš priekšu aizspriedumiem krustojums diodes?

Paldies par atbildēm.Man žēl, bet es nevarēju uzdot savu jautājumu pareizi.

Man bija problēma ar vienu no savām ķēdēm.Shēma bija neizmantotas inverter (rezerves).Šī inverter bija saistīts ar enerģijas piegādēm, bet tās ieejas un izejas ir svārstīgs.Simulācijas, lai pārbaudītu gaidīšanas (izslēdzās) režīmā nav konstatētas noplūdes, kā simulators, kas invertora ieejas automātiski VDD.Ko faktiskajā testā chip, tur bija noplūde aptuveni 100UA caur šo invertoru.

Vai kāds lūdzu man jāzina, kā noteikt šādas kļūdas (piemēram, atklāti izejvielas ciparu kanāli) laikā simulāciju?

With Regards
Sachin Aggarwal

Dear Sir,

Patiešām, simulatori, nebūs iespējams pārbaudīt peldošo digitālo ievadi.
Bet reālā chip sniedz jums noplūdes pārliecināts par emisiju attēlu.

Vienīgais veids, kā pie mana galva ir Cadence Compsor,
nesavienotiem ievadi pin saņem brīdinājumu messge.

būtu jautri,

Dear JCPU

Thanks for your response.Kā Jūs minējāt, es arī šobrīd atkarīgs no vizuālā pārbaude, pamatojoties uz Cadence brīdinājumi.Es domāju, vizuālā apskate works fine ar nelielu shēmu, bet ir iespējas kļūdas lielas ķēdes.Cadence jautājumi brīdinājumi daudzu citu iemeslu dēļ pārāk un dizainers dažreiz var neizdoties identificēt derīgu brīdinājums punktu.

Visiem datiem, lūdzu, dariet man zināmu, ja Jums ir iespēja atrast kādu citu metodi, lai noteiktu šādu problēmu.

With Regards
Sachin Aggarwal

Jautājumu, kas sāp visvairāk nodroses vai kontrolē izslēdziet analog ķēdes

1.Static peldošās vārti
2.Dinamiskā starta nosacījumi

"Peldošā Vārti" ir atvasināts no parastās loģikas pieteikumu, ja dynmaic loģika tiek izmantota un pastāv loģika kombinācija, kas izraisa mainīgo mezglā.Jo darba pulksteni varētu būt daudz zemāks nekā maksimālais pulksteni pastāv iespēja, ka noplūdes strāvas kombinācija tehnoloģiju dažādu diodes, piemēram, P NWELL un N PSUB izraisīt Unknow spriegumu šajā mezglā.Ja šis mezgls vadīt loģika valsts pilsonis, kļūst zināms.

Līdzīga situācija var pastāvēt izslēdziet iesl analogās shēmas, viens mezgls saņem mainīgas un ir savienots vārti, kas varētu pāriet pašreizējais no VDD uz VSS.Man ir pētīts 90.gadu sākumā automatizētas mainīgas vārti pārbaudes metode, kas balstās uz netlist pārbaudes un. OP analīzes rezultātiem Spice.Ir arī daži citi trikiem.Viens no tiem ir braukt 2. OP analīzi.Pirmais kur P NWELL diodes ir noplūdes x100, un otrs ir kur N PSUB ir x100 vai citus faktorus.Pēc tam visi mezgli tiek pārbaudītas attiecībā uz kritiskajām sprieguma izmaiņām.Man ir darījuši ar skriptus.Bet tas tikai noteiktas kritiskās punkti, kas ir mainīgas, kas ir brīdinājums, bet neizraisa nessecary lai noplūdes ceļa.

Faktiski izmaiņas Spice jābūt iespējai izdrukāt pretestības katra mezgla uz mezglu "nulles", bet uz kodolu attīstība apstājās apmēram pirms 20 gadiem.

Man ir jāsavāc tik daudz trūkstošos posmus analog projektēšanas automatizācija ka ir pienācis laiks, lai dotu viņiem auditoriju.

Lai pārbaudītu peldošas punktiem, ir daži veidi, es zinu
(1) Redzes pārbaude
(2) Caden * e Compos * r ar peldošu mezgliem ietve
(3) nanos * m ar simulāciju rezultātu parādot visas peldošās mezgli

Pašlaik mēs izmantojam (1) and (3) to pārbaudīt.Tomēr, ja ir peldošas punktiem, H * sākuma cenas būtu jāspēj pārbaudīt un displeja strāvas.

Es domāju, ka par analogo dizainers, vienmēr viens ievērosiet, ka noplūdes strāvas, kad emigrācijas / avots nav vienāds vai vārtu mezgls ir jābūt voltage neobjektīvi un vērsti uz apgrozījuma par valsts, tāpēc praksē, jums vienmēr ir tranzistori, lai tie visu darba tranzistori ir nu zemes vai VDD, kad miega režīmā vai nodroses mezglā.Esmu redzējis šo kļūdu daudzu absolventu no skolas, ka viņiem nav zināšanu, lai novērstu noplūdes jo pētījumi nav nepieciešams bažas par noplūdi.Tikai tirdzniecības telpu, mēs uz noplūdi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back