nodrošina nepieciešamo shēmu

A

ASIC_int

Guest
Var u sniegt ķēdes, kas var pārbaudīt, vai attiecīgais bināro nē. ir jauda 2?

Hi ASIC_int, One-karstā atklāšanas ķēde ir tāds, kas jūs meklējat, "lai noteiktu, vai bināro skaits ir jauda 2". Ja jūsu ieguldījums ir n-bit platu, bit-gudrs summa ieejas vektors ir "1", tad tas ir jauda 2. Piemērs: modulis one_hot (in, out); ievade [03:00] in; izejas laikā; stieple [02:00] summu; piešķirt summa = in [0] + in [1] + in [2] + 3 [ ] piešķirt out = (summa == 1)? 1'b1: 1'b0; endmodule Regards, dcreddy

dcreaddy1980 Ko jūs saprotat ar Bitu līmeņa summu? Vai u vēlaties top nozīmē LSB ar "resut par summatio'n? Iemesls Es lūdzu šo, jo bināro summa būs summu un pārvadāt un summa var būt bināro vērtību, kura decimālais līdzvērtība ir vairāk nekā 1. Kā do u teikt, tas ir viens karstā atklāšanas circuit?

Es domāju, "Bitu līmeņa summas" nozīme ir acīmredzams no koda. Vienīgais, kas var būt nepieciešams paskaidrojums izmanto bitwidth aprēķināšanai piešķirt summa = in [0] + in [1] ... To var iegūt no Verilog Noteikumi par vārda bit garumu . Tas ir gadījumā, ja kontekstā noteiktu izteiksmi, kur maksimālais bitlength kreisās puses un labās puses izteiksmes tiek izmantota. Līdz ar to visas iespējamās veic uzskata pareizi.

ja skaitlis ir jauda 2, tikai viens bits būs vienāds ar vienu, otru bit līdz nullei. diezgan viegli pārbaudīt, kā aprakstīt ar dcreddy1980, ar summu, visu individuālo bit.

rca Pat bināro numuru, kam nepāra Nr. 1s ražos summa ir viens, bet tomēr tas nav jaudas 2. Vai nav tā? FVM Bet kā jūs glabājat veikt un visu summu? Pat bināro numuru, kam nepāra Nr. 1s ražos summa ir viens, bet tomēr tas nav jaudas 2. Vai nav tā?

Tu nepievērš uzmanību definīcija [02:00] summa . Par nepāra skaitļu summa var arī 3 šajā piemērā. Lai detalizēti uzvedību pievienot darbību, skatiet manu iepriekšējo post.

sorry, tu varētu saskaitīt 1 vecotr un tas viens būs vienāds ar 1, lai varu 2 numuru, vai ne?

Hi ASIC_int, sintezēt iepriekš kādu noteiktu kodu un piemērot "0000_0111", vektora ievadi circuit (netlist), un redzēt, kas tas novedīs. Jūsu cerības ir "1", abve vektors, es teiktu nē, to izmēģinātu un atriebība, ja Jūsu paredzamais rezultāts ir sastādīts ar ķēdi. Regards, dcreddy

FVM Atvainojiet, es neredzēju [2:00]. Paldies par padomiem. Tagad es piekrītu šķīdumu dcreaddy1980. Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back